Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Detalii neștiute din viața lui Connect-R. „Am dat de drogurile tari, o emoție mai urâtă și mai fabricată nu există”

Connect-R are 38 de ani și e unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi. De-a lungul carierei sale a avut parte de multe experiențe plăcute, dar și neplăcute, care l-au marcat. Acum învață din greșelile trecutului și vorbește cu sinceritate despre omul Connect-R, nu artistul.

Mulți ani de zile lui Connect-R i-a fost greu să apară în fața publicului său așa cum era el cu adevărat. A afișat o mască, o imagine a artistului fără cusur, după cum a declarat. Acum, la 38 de ani, și-a găsit echilibrul de care avea nevoie, nu îi mai pasă de părerile oamenilor, ci de cum se simte el.

„Eu sunt acum un recipient în care energia asta frumoasă și-a găsit loc și care experimentează prin mine. Sunt un copil al lu Dumnezeu ca și tine, ca noi toți. (…) Eu obișnuiam că fiu un 30% pe care îl afișez și un 70% pe care îl ascund. Mai nou e la 90% ce arăt, pentru că am trecut la o etapă a vieții de artist și cea personală în care nu mă mai interesează cum apar în ochii lumii, ci să interesează foarte mult cum sunt eu. Nu mă mai interesează așa de mult aparențele.”, a răspuns Connect-R în podcastul lui Damian Drăghici când a fost întrebat cine e el cu adevărat.

Connect-R, declarații despre debutul său

Urcă pe scenă de ani de zile, dar debutul lui Connect-R a avut loc la un bal al bobocilor. Atunci a cântat, atunci a trăit cele mai intense emoții.

„Îmi aduc aminte cu drag pentru că a fost la un bal de boboci, la Liceul Nicolae Iorga, undeva prin 1997, unde de emoție mi-am pus niște ochelari negri, ca să nu mai văd nimic. Atunci a fost prima mea apariție. (…) Eu am cochetat cu scena de mic, am fost în grupul Primavera condus de regretata doamnă Mihaela Melcescu, am dansat prima oară. Mergeam pe scenele Televizunii Române. Cu cântatul s-a întâmplat în 1997. Pe atunci ascultam mult rapp de afară, dar nu știam că se poate face și în română. Am început să fac versuri”, a mai povestit cântărețul în același interviu de pe YouTube.

Connect-R: „Am dat de drogurile tari”

Cu o sinceritate debordantă, Connect-R a făcut dezvăluiri despre droguri. A spus ce moment din viață ar schimba și atunci a surprins.

„Aș schimba momentul din viața mea când am dat de drogurile tari, o emoție mai fabricată și mai urâtă și o depersonalizare mai mare nu există.”, a precizat artistul.

Și despre lumea showbizului a ținut să facă o precizare: „Pe mine nu mă mai interesează cum apar în ochii lumii, ci mă interesează cum sunt în ochii mei. Când ești prea plin de tine nu mai e loc. Showbizul îți dă armele perfecte ca să te sinucizi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *