Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a apărut Loredana Groza îmbrăcată într-un restaurant din Miami. Fanii au reacționat imediat – FOTO

Diva muzicii românești își continuă seria vacanțelor într-un nou an în care concertele lipsesc din cauza pandemiei. La fel, continuă și seria de fotografii provocatoare de pe rețelele de socializare.

Loredana Groza se află la Miami în vacanță. Celebra cântăreață a postat în ultimele zile mai multe imagini din America, imagini care i-au impresionat pe mii de fani. 

Dacă zilele trecute, Loredana s-a fotografiat rezemată de o mașină de lux fosforescentă, au urmat apoi o imagine în costum de baie pe o barcă, la soare și o ținută elegantă și decoltată, pe un ponton.

Nu au lipsit nici fotografiile de la plajă, una de pe balcon care oferă și panoramă asupra orașului, dar și una cu o ținută îndrăzneață, dintr-un restaurant, care a stârnit și ea reacții din partea celor care o urmăresc.

„La o altă vârstă da…. dar ai fată mare las-o pe ea să fie cea mai frumoasă!!!”, i-a transmis o persoană. Alta a fost însă impresionată: „Ce faci de intinerești? Superbă!”. Peste 8.000 de aprecieri în doar câteva ore.

Vezi o galerie recentă cu Loredana în Miami

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *