Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cristi Borcea și-a propus al 10-lea copil, ce spune Valentina Pelinel

Super-producția CANCAN NEWS dezvăluie totul despre vedetele din România. Vă prezentăm, într-o formă cu totul nouă, cele mai tari subiecte din showbiz și nu numai. Apăsați butonul Play pentru cea mai tare experiență.  Iată, pe scurt, ce cuprinde ediția de astăzi. 

IONEL GANEA LOVEȘTE DIN NOU

Ganea lovește din nou! Nici nu s-a recăsătorit bine, că actuala soție a și cerut ordin de protecție. Ex-fotbalistul Generației de Aur a fost acuzat de comportament violent și de către fosta consoartă.

BORCEA ȘI-AR MĂRI ECHIPA DE JUNIORI

Cristi Borcea aruncă bomba! Fostul acționar de la Dinamo nu se lasă și vrea să devină tată pentru a 10-a oară. Are o singură condiție, Valentina Pelinel să fie mămica.

DECLARAȚIILE CARE NU MAI LASĂ LOC DE ÎMPĂCARE

Disputa dintre Gheorghe Turda și fosta iubită se mută în instanță! În exclusivitate pentru CANCAN NEWS, Nicoleta Voicu face declarații care nu mai lasă loc de împăcare.

GEORGE BURCEA, FOC ȘI PARĂ PE ANDREEA BĂLAN

Fostul soț al Andreei Bălan rupe tăcerea! CANCAN NEWS a intrat în posesia unor declarații care o vor scoate din minți pe artistă. George Burcea o acuză pe Andreea Bălan că se victimizează, dar și că au făcut nunta de dragul marketing-ului, și nu din iubire.

“FOSTA” LUI BĂNICĂ JR., NOI PROBLEME FINANCIARE

Fosta parteneră a lui Ștefan Bănică Jr., Camelia Constantinescu, are din nou probleme financiare. Mama lui Radu Ștefan Bănică e într-o luptă continuă cu banca, iar noi avem detalii de ultimă oră.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *