Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce s-a întâmplat cu Zanni după ce a încălcat regulamentul la „Survivor România”

Zanni de la „Survivor România” a recunoscut în cadrul competiției că a furat două pachete de biscuiți, încălcând astfel regulamentul. El a povestit în cadrul consiliului că a împărțit totul cu colegii lui, însă, acesta a fost avertizat de prezentatorul emisiunii că ar putea fi sancționat.

Cum greșeala recunoscută e pe jumătate iertată, fapta lui nu s-a soldat cu vreo consecință în concurs. S-a luat decizia de a fi iertat, după cum a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Marele mister a fost legat decum a găsit artistul biscuiții în junglă. Yamato Zaharia, fost concurent Exatlon, a explicat ce s-a întâmplat.

„Tot ce se întâmplă acolo este real! Dar se întâmplă ca pe lângă traseu cameramanii sau persoanele de acolo să își uite biscuiți, mâncarea, cafeaua, tigarile etc.

Yamato Zaharia

Când intervine instinctul animalic începi să iei tot ce găsești fără să te vadă nimeni. Este de apreciat că a împărțit cu toți și nu i-a mâncat singur”, a declarat Yamato, potrivit VIVA!

„Am vrut să subliniez faptul că nu le oferă nimeni pe ascuns sau când se opresc camerele biscuiți, țigări etc.

Este doar neatenția unor persoane și o foarte mare atenție din partea persoanelor lipsite de mâncare. Îți fug ochii ca girofarele după lucruri uitate”, a mai precizat Yamato Zaharia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *