Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

a scris de mână un bilet de adio. Semnificația florilor alese pentru coroană

Meghan Markle i-a adus un omagiu impresionant Prințului Philip, chiar dacă nu a fost prezentă la înmormântarea Majestății Sale. Ducessa de Sussex a scris de mână un bilet de adio pe care l-a trimis odată cu o coroană cu flori, special selectate pentru bunicul soțului ei. Fiind însărcinată în aproape șase luni, doctorul său a sfătuit-o să nu petreacă cele 10 ore în avion în drum spre Marea Britanie din Montecito, aflat în comitatul  Santa Barbara.

Meghan Markle, omagiu impresionant în memoria Prințului Philip

În vârstă de 39 de ani, soția Prințului Harry a trimis o coroană de flori cu simbolistică în spate pentru a fi depusă la mormântul Ducelui de Edinburgh. Meghan Markle a cerut să s folosească pentru coroana soțului Reginei Elisabeta în mod predominant din flori de Eryngium (scai vânăt) și Acanthus mollis (Talpa ursului) – ambele au o însemnătate puternică. Scaiul vânăt este floarea-simbol a marinei regale, iar, pentru a onora originile grecești ale Prințului Philip, vedeta a ales Talpa ursului, care este floarea Greciei. Buchetul a mai fost alcătuit din trandafiri mici, rozmarin, lavandă și floare-clopoțel, au relatat jurnaliștii de la Daily Mail.

Ducesa de Sussex i-a scris Prințului Philip de mână câteva rânduri pline de regrete, iar biletul de rămas bun a fost pus pe coroana cu flori de câmp. Presa internațională a mai scris că fosta actriță a urmărit funerariile Ducelui de Edinburgh la televizor, din conacul ei și al Prințului Harry; vila impunătoare din California valorează 11 milioane de lire sterline.

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a, scrisoare de adio lăsată pe sicriul soțului ei. Cum s-a semnat și care este imaginea de la funeraliile Prințului Philip care a cutremurat milioane de oameni | FOTO

Prinţul Philip, care a murit la vârsta de 99 ani în Castelul Windsor de lângă Londra, a depășit în 2009 recordul de longevitate al consorţilor monarhilor britanici, deţinut până atunci de Charlotte, soţia regelui George al III-lea, care a condus Regatul Marii Britanii (Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei, după 1801) între 1738 și 1820.

Citește și: Sora ducesei de Sussex face declarații incredibile. Meghan Markle și prințul Harry s-ar afla la un pas de divorț după interviul de la Oprah

Sursa foto: Facebook The Royal Family / @TheBritishMonarchy & Instagram / sussexroyal

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *