Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Suma fabuloasă la care este evaluat tratamentul lui Michael Schumacher. Soția campionului a început taie din avere

Fostul mare campion de Formula 1, Michael Schumacher, se luptă pentru a reveni la o viață normală, după ce un accident la schi, suferit în Alpii francezi l-a țintuit la pat.

De la accident, familia lui Michael Schumachera nu a comunicat niciun fel de informații despre starea lui de sănătate sau alte detalii. Cu toate acestea, zvonuri privind cheltuielile medicale enorme ale familiei, au ieșit la iveală, de curând.

Citește și: Șapte ani de la teribilul accident de schi suferit de Michael Schumacher! ”Vorbește cu ochii!”

Informația a fost făcută public, de curând, de jurnaliștii francezi. Tratamentul lui Michael Schumacher costa 191.000 de euro pe săptămână! Soția sa a scos la vânzare vila din Gland, Elveția.

Astfel, potrivit Gazzetta dello Sport, citat de Ouest France, tratamentul săptămânal al lui Michael Schumacher ajunge la peste 10 milioane de euro pe an).

Astfel, pentru a-și permite în continuare să-și îngrijească soțul la cele mai înalte standarde, Corinna Schumacher a fost nevoită să renunțe la unele dintre proprietățile familiei.

Pentru a fi sigură că nu va avea probleme cu banii, Corinna, soția marelui campion vândut un avion privat în schimbul a 35 de milioane de euro și o proprietate din Norvegia pentru trei milioane de euro.

Acum, ea decis să scoată pe piață vila din Elveția în care fostul pilot și-a petrecut o parte din timpul de după accident. Impunătoarea locuință este evaluată la 60 de milioane de euro.

Marele campion din Formula 1 a suferit un accident cumplit la schi, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a fost ținut în comă timp de șase luni.

De atunci și până în prezent, Michael Schumacher a intrat într-un proces de recuperare, însă progresele au fost minime.

Nu rata: Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: „Ne uităm la televizor împreună”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *