Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Sofia Vicoveanca la „Te cunosc de undeva”. Poartă costum popular

Radu Ștefan Bănică urcă pe scena de la „Te cunosc de undeva” săptămânal. Se transformă în diverși artiști de la noi, dar și de peste hotare. De data aceasta a intrat în pielea Sofiei Vicoveanca și a îmbrăcat costumul popular.

În a XI-a ediție a sezonului al XVI-lea de la „Te cunosc de undeva!”, Radu Ştefan Bănică s-a transformat în Sofia Vicoveanca și a cântat piesa „Haida roată măi flăcăi”. Machiat, în port popular și cu vocea la purtător, Radu Ștefan Bănică a fost copia fidelă a celebrei cântărețe de muzică populară. Ba chiar și costumul pe care l-a purtat îi aparține interpretei de muzică populară, scrie spynews.ro.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/u-ocBvdlz8w" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Ozana Barabancea, jurat la „Te cunosc de undeva”, a apreciat spectacolul pus în scenă de fiul lui Ștefan Bănică.

„Este o piesă grea. Folclorul românesc este foarte greu și niciodată nu o minimalizăm greutatea lui. Și noi o iubim pe doamna Sofia Vicoveanca și te iubim și pe tine, iar eu personal te felicit pentru această performanță pe care ai făcut-o în seara asta”, i-a spus Ozana Barabancea lui Radu Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Sofia Vicoveanca la „Te cunosc de undeva”. Poartă costum popular

Și Cristi Iacob a avut cuvinte de laudă la adresa tânărului. „Veselie, bucurie, folclor autentic. Nu ai făcut absolut nimic ce ar fi putut virtual să o deranjeze pe marea Sofia Vicoveanca. Bunul tău simț și-a spus cuvântul, eleganța ta și-a spus cuvântul, energia ta și bunătatea din suflet și-au spus din nou cuvântul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *