Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 19

În această săptămână predomină elementele Pământ și Apă. Stările emoționale corespunzătoare acestor elemente sunt: meditația, introspecția și frica, astfel că vom trece pendula între aceste stări.

Elementul Pământ predispune la o stare de calm, de înțelegere și analiză cu obiectivitate, însă atunci când este însoțit de Apă se creează conflict, tensiune, iar frica, specifică elementului Apă duce la blocaj mental și emoțional. Iar din această stare nu se pot lua decizii cu înțelepciune. 

Elementul Apă se manifestă la propriu prin prezența apei în exces, prin ploi abundente, iar întâlnirea cu elementul Pământ poate genera probleme în ceea ce privește stabilitatea atât emoțională, cât și a pământului în sine. Astfel că este posibil să apară pericolul unor alunecări de teren. 

Ciocnirea dintre Pământ și Apă poate genera conflicte în exterior, manifestate prin certuri, dar și în interior, manifestate prin incapacitatea de a lua o decizie. 

Mai multe vânzări, în imobiliare și în on-line

Pe de altă parte, navele, vapoarele sau aeronavele sunt predispuse la a avea tot felul de incidente sau de accidente, pe apă sau pe uscat. 

Însă, din punct de vedere financiar, pentru cei care vând terenuri și case, această săptămână poate aduce profit. 

Un alt domeniu de activitate bine aspectat din punct de vedere financiar poate fi cel al vânzărilor de orice fel, mai ales online.

În cazul celor care sunt obișnuiți să gestioneze situații tensionate, această săptămână este una plină de provocări, dar și de rezultate pe măsura provocărilor. 

Toți cei care lucrează în amenajări interioare, decorațiuni, construcții, materiale de construcție, turism vor avea o săptămână profitabilă. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *