Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Ești penibilă! Nu-ți dai seama că râzi de tine, graso!?!”

Oana Lis a fost aspru criticată după ce a împărtășit un moment înregistrat în intimitatea mariajului său. Uimită și, totodată, dorind să-i explice clar bărbatului care a jignit-o enorm, soția lui Viorel Lis i-a lăsat un comentariu impresionant acestuia. Mulți dintre fanii vedetei i-au transmis apoi gânduri senine.

Oana Lis, criticată după ce a vorbit despre moartea soțului ei

În vârstă de 42 de ani, Oana Lis a făcut o postare despre moartea soțului ei, care ieri a vorbit la telefon cu un prieten. Potrivit declarațiilor blondei, fostul primar al Bucureștiului a glumit în timpul conversației telefonice în legătură cu crearea unui partid pe lumea cealaltă. Gestul făcut de vedetă nu a fost pe placul tuturor, iar unii dintre internauți i-au dat replici acide.

“Ești penibilă! De fapt, nu-ți dai seama că râzi de tine, graso!?!”, “Dragă, nu sapa groapa nimănui, căci e posibil să cazi tu… cât a fost tânăr și te-a ajutat, a fost bun, acum ai dai cu piciorul…. RUȘINE”, “Doamne, ce comentarii scriu unii… Femeia încearcă să ne binedispună, dar unii sunteți… nu mai știu unii de glumă, de nimic, sunteți proștii rău unii…!!!!! 👎👎” sunt trei dintre comentariile strânse de mesajul publicat pe Facebook de Oana Lis.

Lui Petru, unul dintre bărbații care au jignit-o, vedeta i-a transmis: “Da, uneori râd și de mine. Autoironia e apanajul oamenilor inteligenți. În rest, uită-te în oglindă și apoi, dacă nu găsești niciun neajuns… mai jignește pe alții… Ce lucru bun crezi că ai reușit cu acest comentariu?”, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Oana Lis, jignită după ce a împărtășit un moment înregistrat în intimitatea mariajului său: “Sssttt, vorbește Viorel cu unu la telefon sa facă un partid pe lumea cealaltă!!!😉😊🤪😜😜” © Facebook

Nu rata: Viorel Lis s-a vaccinat împotriva COVID-19. Oana Lis l-a luat la mișto imediat după injectare: “I-a rugat să-i pună și viagra”

Una dintre femeile care o admiră pe Oana Lis i-a mărturisit într-un comentariu: “Îți voi relata o poveste adevărată… între mama mea și un vecin… amândoi bolnavi în același timp de nimiloasa metastază… mama… în gradină, pe fotoliu… vecinul cu… carul la plimbarică pe stradă. S-a întâmplat până nu au ajuns la morfină.. și se salutau… strigând: «Ne vedem la Viorel!!!»( Viorel, fiind cimitirul)… Râdeam toți și făceam glume pe această temă penttru a se simți ei bine….”.

Citește și: Oana Lis, îngrijorată pentru sănătatea lui Viorel. Fostul primar al Capitalei refuză să se opereze

Viorel Lis, diagosticat cu semipareză

“Nu sunt foarte bine din punct de vedere medical. Am o semipareză. Mă dor foarte tare oasele, plus că mă deplasez destul de greu, așa că soția mea mă ajută mereu, fără ea cad!”, a declarat Viorel Lis pentru impact.ro.

Soția fostului primar al Bucureștiului a mărturisit în cadrul interviului oferit de acesta: Acum sunt asistenta lui, doctorița lui. Asta este viața, unora li se pare deplasat acest lucru, dar mie nu, este soțul meu, el a fost alături de mine în tinerețe, m-a ajutat mult, nu am cum să îl las acum. El mi-a schimbat viața. Are problemele cu picioarele din cauza sedentarismului, de la izolarea aceasta cu COVID-19, a stat mult în casă, nu a mers, nu a făcut puțină mișcare și uite că a ajuns așa”.

Vezi și: EXCLUSIV | Cum am fotografiat-o pe Oana Lis după ce a aflat că tatăl ei a murit

Sursa foto: Facebook

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *