Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Afecțiunea de care suferă Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”. „Am dezvoltat o mică problemă”

Daniel Pavel se află în Republica Dominicană de peste trei luni. Filmează zilnic alături de echipa de la „Survivor România”. Totul a mers bine pentru prezentatorul competiției până acum când se confruntă cu o mică problemă.

Acesta a spus care e afecțiunea de care suferă: Surfers Eye sau Pterygium. Se pare că aceasta este cauzată de o expunere prelungită la razele ultraviolete.

Daniel Pavel a făcut dezvăluirile în cadrul unui material pentru emisiunea „Teo Show”. A declarat că acum e nevoit să poarte ochelari de protecție.

„Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfers Eye. De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi de la Kanal D”, povestit acesta.

Recent, Daniel Pavel a arătat și casa în care locuiește în Republica Dominicană. Prezentatorul are la dispoziție o bucătărie generoasă, un living mare și un dormitor încăpător.

Prezentatorul „Survivor România” are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la o carieră în radio și TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *