Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Monica Bârlădeanu, despre scenele de amor din seriale. Partenerii au emoții în preajma ei

Monica Bârlădeanu face furori în serialul „Vlad”, de la Pro TV. De-a lungul anilor a apărut și în alte producții de succes jucând rolul fetei rele. Despre cariera ei a povestit acum, în special despre scenele de amor cu partenerii din filme.

Monica Bârlădeanu are 42 de ani. Acesta e cunoscută ca actriță, dar și ca prezentatoare de televiziune. Aceasta a moderat diverse show-uri, a avut mai multe contracte la Pro TV.

Recent, Monica Bârlădeanu a povestit despre viața sa de actriță, nu despre cea de prezentator. Aceasta a povestit în cadrul unui podcast cum decurg scenele intime. Nu s-a ferit să recunoască că partenerii se fâstâcesc în prezența ei, mai ales când au de filmat scene pasionale.

În serialul „Vlad” apare alături de Andrei Aradits. „De obicei când avem de filmat scene de sex e ciudat, pentru că partenerii mei sunt p… ați pe ei. Dar le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze. Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei!

Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat în timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire”, a dezvăluit Monica Bârlădeanu în podcastul „S-a și râs cu Mincu, Maria Popovici și Banciu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *