Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 17 aprilie 2021. Infuzie de energie pentru zodiile de Foc și de Aer

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile.

Astăzi se formează pe cer ceea ce în astrologie se numește Triunghiul minor, adică un aspect deosebit de benefic în care trei planete își potențează energia. Mercur din zodia Berbec este vârful triunghiului și de energia sa trebuie să ne folosim la capacitate maximă acum. Mercur este susținut de Marte din zodia Gemeni și de Marele Benefic al astrologiei, Jupiter, din zodia Vărsător, acestea două aflându-se la rândul lor în trigon.

Ziua de astăzi, chiar dacă este sâmbătă, ne susține puternic să ne manifestăm intențiile, gândurile, să ne facem planuri de acțiune și strategii de atingere a obiectivelor, ba chiar să ne punem în practică ideile. În plus, Mercur este în conjuncție cu Soarele, ceea ce din nou ne aduce energia necesară exprimării. Cu alte cuvinte, ceea ce ne punem acum în minte, avem șanse să realizăm. Nu este un aspect astrologic cu care să ne mai întâlnim prea curând de aceea ar trebui profitat.  Tot ce ține de sectorul comunicării și al mediului online este foarte bine aspectat acum, deci aveți curaj să ieșiți în față și să vă afirmați. Norocul, șansa, oportunitatea poate veni prin intermediul prietenilor, anturajului și al proiectelor de social-media.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură din plin de acest context astrologic, dat fiind că Mercur este în zodia lor, iar Marte le este guvernator, și ei mai mult ca oricine ar trebui să-și seteze intențiile și să se folosească cu curaj de ideile care le trec prin minte acum pentru a se pune în valoare. Pot primi suportul prietenilor și au șansa de a se afirma în mediul online sau în proiecte ce țin de comunicare și de media, de exemplu, jurnalism, televizune, PR/Comunicare/Marketing, acțiuni umanitare. Energia nativilor este la cote înalte și pot face progrese remarcabile, mai ales dacă-și construiesc o strategie de creștere.

Horoscop Taur

Trigonul format între Jupiter din sectorul carierei și Marte din sectorul banilor le poate aduce Taurilor șanse de expansiune financiară, dar și de îmbunătățire a imaginii, mai ales că primesc ajutor de la cei din jur. Sunt nativi care pot primi bani de la cineva pentru a-și atinge un obiectiv avut. Nu este exclus ca mulți nativi, dat fiind că Mercur este pe o casă a spiritualității, să simtă că ajutorul vine de sus, asemenea unui cadou. Se pot folosi de acest context pentru a se elibera de ceva din trecut, de o amintire, de un gând, de o promisiune făcută/primită și neonorată.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o infuzie de energie dat fiind că Marte este în semnul lor și face aspect de susținere cu Jupiter, care are rolul de a expanda. În plus, nativii sunt mai sociabili ca niciodată grație aspectelor benefice pe care le face Mercur, guvernatorul lor cu cele două planete. Au șanse mari să întâlnească pe cineva, dacă sunt singuri, să lege noi prietenii. Însă își pot face acum nu doar cunoștințe noi, ci și pot primi sfaturile de care au nevoie pentru a demara proiecte și pentru a-și duce la îndeplinire planurile de viitor, pot primi susținere și ajutor de la ceilalți.

Horoscop Rac

Raciit rebuie să se folosească de Mercur, plasat în sectorul carierei, pentru a-și face o strategi de atingere a obicetivelor, dar și pentru a-și îmbunătăți imaginea. Vor fi nativi care vor avea ocazia să vorbească, să spună ce au de spus pentru a se elibera de frici, angoase. Este momentul să scape de ceea ce-i ține în loc și nu-i lase să avanseze. Din punct de vedere sentimental, dat fiind că Marte le guvernează iubirea, iar Jupiter se află în sectorul intimității, poate fi un weekend pasional, zile în care se reconectează la partener și petrec momente în doi. Posibil ca în unele cazuri să fie vorba de cineva din trecut, de o reaprindere a unei pasiuni mai vechi, însă atenție la zona de relație neoficială, ascunsă care poate creea nemulțumiri.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură de progres în relații, fac pași importanță fie în cuplu, în relația de cu partenerul de viață, fie în relațiile profesionale, poate prin obținerea unui contract care să-i pună în valoare în viitor. Pot cunoaște noi persoane, pot crește cu ajutorul celor din jur, fie prin sfaturile primite de la aceștia, fie prin faptul că li se oferă ocazia de a-și pune în valoare o diplomă obținută, ocazia de a face ceva ce le place. Soarele, guvernatorul lor, este conjunct cu Mercur, în sectorul spiritualității, deci pot avea adevărate revelații acum. În plus, pot primi vești din străinătate sau legate de o călătorie.

Horoscop Fecioară

Mercur, guvernatorul lor, este conjunct cu Soarele pe o casă financiară, ceea ce din start pentru Fecioare poate aduce idei bune, strălucite legate de administrarea bugetului comun cu cineva, de obținerea unei sume de bani de la terțe persoane sau de obținerea unui bun material, poate chiar de o investiție. Pe de altă parte, Marte, din sectorul carierei, în trigon cu Jupiter, din sectorul muncii, poate aduce pentru mulți nativi ocazia de a face progrese profesionale, ocazia de a li se recunoaște meritele, chiar dacă pentru asta vor trebui să muncească mai mult. Nativii au sfaturi bune de dat acum și se pot implica în activități organizatorice pentru că vor avea succes.

Horoscop Balanță

Balanțele pot resimți acut nevoia de a învăța ceva nou, de a studia ceva, de a explora un nou domeniu. Alți nativi vor face progrese în relația sentimentală, în relația cu copiii, dar și zona de creativitate va crește, mai ales dacă prin asta se pot apropia de un vis, de un ideal avut. Pot fi mai darnici cu cei din jur, pot face cadouri și pot primi cadouri acum, iar în relația de cuplu se bucură de o comunicare impecabilă grație conjuncției Mercur-Soare. Totodată, în relațiile profesionale dialogul este bun, progresist, iar nativii pot primi sfaturi și idei bune, chiar propuneri de noi contracte.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion se vor bucura de momente plăcute alături de familie (nu este exclus ca în cazul unor nativi să fie vorba de creșterea familiei) sau se vor dedica activităților casnice, însă o vor face cu bucurie, mai ales dacă au de renovat locuința sau dacă se mută. Pot aduce îmbunătățiri în casă și pot pune multă pasiune în ceea ce fac. Aceeași pasiune o vor avea și în viața intimă și este un weekend în care au ocazia să alunge monotonia din viața de cuplu.

Horoscop Săgetător

Cu Jupiter, guvernatorul lor, în sectorul comunicării, cu Mercur (comunicarea) în conjuncție cu Soarele în sectorul iubirii și cu Marte, guvernatorul iubirii lor, în casa relațiilor, Săgetătorii au ocazia acum să-și clarifice viața sentimentală, au ocazia să poarte dialoguri care aduc soluții în cuplu și clarificări în relațiile incipiente. Progresul vine prin comunicare sinceră și directă, inclusiv se pot aborda teme legate de copii, iar cei care sunt părinți pot clarifica și îmbunătăți relația cu copiii. Nativii vor face declarații de dragoste mărețe, vor recunoaște ceea ce simt cu adevărat și pot începe noi relații. În cuplu se pot aștepta ca partenerul să vină cu cerințe destul de mari, să-și dorească prea mult de la ei, însă chiar dacă nativii nu pot face față, important este să se implice. Perioada este favorabilă negocierilor și semnării de noi contracte.

Horoscop Capricorn

Capricornii ar trebui să se folosească de contextul astrologic al acestor zile pentru a-și îmbunătăți viața, pentru a aduce confort în casă și armonie în viața personală. S-ar putea să fie nevoie să facă chiar și unele cheltuieli pentru bunăstarea lor. Dialogurile cu cei dragi sunt un punct de plecare și mulți nativi pot ierta trecutul, pot înțelege traumele copilăriei și le pot integra în viața lor. Dorința de vindecare a trecutului este mult prea mare pentru a da greș. Pe de altă parte, pot munci mai mult pentru a-și valorifica talentele și chiar și le pot monetiza acum sau pot munci mai mult pentru a câștiga bani, dar vor avea succes în ambele direcții.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de conjunția Soare-Mercur în sectorul comunicării, iar Jupiter se află în zodia lor, în timp ce Marte tranzitează casa iubirii. Ei bine, acest context arată că nativii vor face tot ce le stă în putință pentru a fi fericiți. Dorința de a-și exprima sentimentele și de a iubi este mare, sunt optimiști și entuziaști și dornici de distracție și voie bună. Dacă vor să înceapă o nouă relație, trebuie să vorbească, să se exprime, să flirteze cu mai mult curaj. Cei care sunt părinți se bucură de reușitele copiilor și activitățile alături de aceștia reușesc să îmbunătățească legătura dintre generații. Pe de altă parte, este un moment bun pentru negocieri și discuții legate de viața sentimentală sau de copii, dar și pentru a da frâu liber creativității, pentru a se dedica hobby-urilor și pasiunilor pe care le au.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot petrece mai mult timp cu familia, se pot dedica cu mai mult entuziasm activităților ce țin de casă și ar putea profita de acest context astrologic pentru a clarifica niște aspecte financiare. Bucuria astăzi vine din lucruri mărunte, din reconectarea cu cei dragi, dar și din reconecatrea cu propria lor persoană, cu trecutul lor, pe care acum au ocazia să-l depășească, având toată susținerea lui Jupiter, guvernatorul lor, aflat în sectorul vindecării sufletești. Conjuncția Mercur-Soare le poate aduce și discuții pe teme legate de bani, dar și idei financiare foarte bune.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *