Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gest extrem! Ce a făcut Mihai Bendeac când a rămas fără băutură în casă

Mihai Bendeac a povestit despre un episod halucinant din viața lui. Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, actorul a dezvăluit că după un spectacol la teatru, ajuns acasă, și-a dat seama că a rămas fără alcool în casă, așa că a decis să bea spirt.

Într-o discuție despre alcool, Mihai Bendeac a povestit că a ajuns să bea și spirt la un moment dat, după un spectacol de teatru.

„Domnu Ioanițoaia, în contextul potrivit beau și spirt Mona. Vă spun sincer.

– Ai băut?
– Spirt Mona? Da! Am băut, recunosc! Și n-aveam nici pâine în casă.

– Cum…
– A fost un eveniment, la un moment dat, când m-am întors de la un spectacol. Întotdeauna, după un spectacol, orice s-ar întâmpla, trebuie să beau. 100-150 de ceva, ca să mă refac. N-aveam nimic în casă, doar spirt. Dumneavoastră ce-ați fi făcut în locul meu?

– Se spune că spirtul orbește.
– Eh, uite că vă văd!

– N-ai băut cât trebuie.
– Vreo juma de sticlă…”, a fost discuția din cadrul emisiunii.

Mihai Bendeac nu vrea să se însoare niciodată

Actorul a mărturisit de multe ori că nu își dorește se căsătorească, chiar dacă este unul dintre cei mai curtați burlaci din România. „Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, a spus Mihai.

A mai dezvăluit că „în carte am multe iubite pentru că e ficțiune”, dar și că e mereu atent cu femeile care-i calcă pragul. „Am vreo șase-șapte feluri de tampoane, șampon, perie de păr, e de datoria unui bărbat”.

VEZI ȘI: Mihai Bendeac și Gabi Tamaș, la un pas de bătaie: “Amândoi ne-am îmbătat foarte tare. Ne-am dat tricourile jos și…” Cine a aplanat conflictul

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *