Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu pierde procesul cu Kanal D

Eșec după eșec în viața lui Alex Bodi, aflat din nou în arest la domiciliu, după ce, săptămâna trecută, fusese plasat sub control judiciar în dosarul pentru trafic de persoane și șantaj. Controversatul afacerist a primit o veste proastă de la judecători în legătură cu procesul pe care l-a deschis împotriva postului de televiziune Kanal D. Iar CANCAN.RO vă dezvăluie în exclusivitate în ce stadiu se află războiul purtat de milionar cu trustul pentru care fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, a lucrat aproape un an.

Originar din Mediaș, afaceristul nu are parte de liniște nici pe plan sentimental; el și Daria Radionova își aruncă replici “înțepătoare” după despărțirea produsă înainte de nunta pe care plănuiau să o facă anul acesta.

(Vezi și: Lovitură de teatru! Alex Bodi ar fi determinat să se împace cu Bianca Drăgușanu. Gestul care l-a scos pe Gabi Bădălău din sărite)

Alex Bodi a pierdut procesul cu postul de televiziune Kanal D

Alexandru-Nicolae Bodi, așa cum se numește în buletin milionarul, a ieșit înfrânt din războiul deschis împotriva postului de televiziune Kanal D în vara anului trecut. Obiectul procesului are legătură cu proprietatea intelectuală și vizează anumite drepturi de autor, după ce el a apărut la îndrăgitul trust și a făcut declarații acide în momentele în care era despărțit de Bianca Drăgușanu.

Zilele trecute, magistrații au respins acțiunea lui Alex Bodi, pe care o consideră ca fiind neîntemeiată.

“Ia act că pârâta (n.r.: Kanal D) va solicita cheltuielile de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul București”, se arată în hotărârea publicată pe Portalul instanțelor de judecată.

(Nu rata: Alex Bodi a fost violent cu Daria Radionova? Afacerista din Chișinău: “Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. Mama s-a rugat pentru el”)

Deși s-a despărțit de Daria Radionova, Alex Bodi încă nu a șters pozele de pe Faceboook, unde i-a făcut declarații de dragoste, după cum puteți vedea în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului. De altfel, nici Bianca Drăgușanu nu a renunțat la pozele-amintiri cu fostul soț, cu toate că ea se iubește în prezent cu afaceristul Gabi Bădălău.

Alex Bodi s-a despărțit cu scandal de Bianca Drăgușanu și, ulterior, el și-a oficializat relația cu Radia Radionova. Povestea de iubire pe care a avut-o alături de focoasa moldoveancă s-a încheiat de curând © Facebook

(Descoperă și: Alex Bodi a atacat-o în public pe Daria Radionova: “Fugi la mama și plângi”! Afaceristul și-a șters mesajul, însă, noi l-am salvat )

Alex Bodi, din nou în arest la domiciliu

La doar câteva zile după ce magistrații i-au înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, Alex Bodi a fost iar plasat în arest la domiciliu – mai exact, pe 9 aprilie.

“(…) s-a judecat la Curtea de Apel Craiova, nu la Tribunalul Gorj, contestația pe care a făcut-o DIICOT împotriva respingerii de la Tribunalul Gorj a cererii DIICOT de arestare preventivă a domnului Bodi. Curtea de Apel Craiova a decis că domnul Bodi va rămâne în arest domiciliar, nu va fi arestat preventiv.

În primă instanță, cererea de arestare preventivă făcută de DIICOT, care s-a respins, s-a analizat la Gorj și acum DIICOT-ul a făcut constestație la instanța de la Craiova care a decis că domnul Bodi va rămâne în arest domiciliar pentru încă 30 de zile și nu va fi arestat preventiv, dar poate să facă oricând cerere pentru control judiciar. Deci, nu va fi arestat preventiv, s-a solicitat acest lucru de către DIICOT, dar instanțele nu au acceptat să fie arestat preventiv”, a explicat Radu Marinescu, avocatului lui Alex Bodi, la Antena Stars.

(Citește și:  De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Daria Radionova + Ce rol a avut Mădălina Ghenea: “Tensiunile și-au spus cuvântul”)

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în primăvara lui 2020

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca Drăgușanu a divorțat de afaceristul extravagant din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. Ulterior, ei s-au împăcat, deși milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *