Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Edy de România a renunțat la Rolls și și-a plimbat soția cu motocicleta

Excentricul milionar Eduard Ursescu nu se dezminte. Afaceristul supranumit Edy de România a renunțat la Rolls Royce și și-a scos soția în oraș cu motocicleta. Ce-i drept, au ajuns în timp record la cafeneaua unde erau așteptați de un cuplu, deci schimbarea de strategie a fost, clar, de bun augur. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Edy de România are parte de o soţie superbă, care i-a dăruit doi copii minunaţi. Diana Vucicovici îi este alături de o bună perioadă, completându-se reciproc până în cele mai mici detalii. Mare parte din timpul liber îl petrec împreună, iar când vine vorba de o plimbare cu motocicleta, în special dacă vremea permite, niciunul nu face un pas înapoi.

Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Eduard Ursescu și Diana Vucicovici la o cafenea din zona Dorobanți, unde au petrecut în compania unui alt cuplu, aproximativ 30 de minute. La plecare, poate era de așteptat ca milionarul și partenera lui să urce într-un Rolls-Royce sau în alt bolid de lux pe care familia îl deține. Nu a fost, însă, așa. În realitate, ajunseseră acolo cu… motocicleta!

Experiență și când vine vorba de motocicletă

Cu care, de altfel, s-au și întors acasă. De semnalat că, până să pornească la drum, Edy de România și Diana Vucicovici și-au pus fiecare pe cap câte o cască de protecție, ca la carte. Cu siguranță, ambii au fost mulțumiți că au optat să ajungă la întâlnire cu motocicleta, având în vedere traficul infernal care există în Capitală, în special în zona Dorobanți. (VEZI AICI: CUM ARATA O MASINA DE FACUT BANI)

Interesant este că excentricul Edy de România nu a pornit la drum până când nu s-a asigurat că motocicleta este în cele mai bune condiții. Nu a lăsat nimic la voia întâmplării, semn clar că a acumulat o experiență vastă și pe două roți, nu doar la volan. De asemenea, abia după ce a primit și OK-ul din partea soției, milionarul a dat drumul motorului.

Edy de România și-a scos soția în oraș pe motocicletă

De unde vine supranumele “Edy de România”

Eduard Ursescu este fiul fostului şef al restaurantului-cramă Moldova de dinainte de 1989, un om extrem de influent în acele timpuri. În prezent, este asociat la un fond de investiţii. Edy este, totodată, un mare fan al mașinilor de lux.

Are în garaj două limuzine exclusiviste Rolls-Royce, dintre care una “clasică”, dar şi un Porsche şi alţi bolizi cu mulţi cai-putere. (NU RATA: EDY DE ROMANIA SI-A SCOS ROLLS ROYCE-UL LA PLIMBARE)

Totodată, Eduard Ursescu este un personaj cunoscut și peste hotare, în special pentru petrecerile luxoase de pe Coasta de Azur. De acolo i s-a tras și porecla “Edy of Romania”, străinii fiind impresionați de lejeritatea cu care cheltuia la petreceri sute de mii de euro.

Edy de România, alături de unul dintre bolizii săi

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *