Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andra are stări de anxietate provocate de masca de protecție. „Pur și simplu nu pot să respir”

Andra apare săptămână de săptămână la Pro TV, mereu cu zâmbetul pe buze. Artista a trecut și printr-o perioadă mai delicată, când a fost infectată cu coronavirus. Acum a afirmat că masca de protecție îi provoacă stări de anxietate.

Această dezvăluire a fost făcută în cadrul show-ului „Românii au talent”, sezonul 11, după un act artistic al unor concurenți. Mauricio Cougat Desole și Natalia Lopez, originari din Argentina, stabiliți în Spania, respectiv Franța, au oferit un spectacol greu de uitat. Nu numai mișcările celor doi artiști au impresionat juriul și publicul, ci și costumele. Natalia a purtat o rochie de mireasă realizată din celofan, iar el a purtat o mască din același material. Mai mult decât atât, accesoriul de pe fața bărbatului a fost conectat la o frânghie care îl ajuta să se ridice la plafon.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kg4De4kRWIs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Andra a spus că are stări de anxietate provocate de masca de protecţie.

„Un film în trei minute…cât a durat. Ne-aţi ţinut cu sufletul la gură, ba chiar mai mult uimirea mea este cum de ai rezistat cu celofanul ăla pe gură. Eu nu suport masca asta pe care trebuie să o purtăm când mergem la piaţă.

Ştii şi cumva îmi creează o stare de anxietate că merg pe stradă şi pur şi simplu nu pot să respir. Faptul că tu ai depus un efort să faci ceea ce ai făcut mi se pare extraordinar, este magnific, felicitări!”, a spus Andra la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *