Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adda caută rezolvare la medicii din străinătate pentru problema ei de sănătate. „Nu mă las”

Adda a fost diagnosticată cu dermografism și acum caută un tratament pentru a se vindeca. Are în plan să meargă chiar în Ungaria, la o clinică. Cântăreața nu se lasă, vrea să amelioreze situația măcar în proporție de 80%.

La începutul lunii februarie, Adda s-a confesat în fața urmăritorilor din mediul online. De aproximativ șase luni suferă de dermografism. Acesta se caracterizează printr-o sensibilitate la atingeri. Artistei îi apar răni pe piele, la o simplă atingere. A făcut noi declarații, vrea neapărat să găsească un tratament pentru a se vindeca.

„O să-mi fac și analizele astea (n.r. – pe care le-a primit acum) pentru că trebuie să excludem orice «cocomârlă» pe care puteam să o iau din Asia și să vedem dacă este o boală autoimună sau nu este o boală autoimună pentru că nu mă las până nu găsesc o rezolvare sau o explicație.

Acum aștept un răspuns și de la o clinică din Ungaria unde vreau să merg, chiar dacă mulți doctori din România mi-au spus că nu există vindecare pentru asta (n.r. dermografism), ci există metode prin care se poate ține sub control, eu nu mă las până nu găsesc un răspuns și până nu ameliorez situația în proporție de 80%. Pentru că dacă vrei, se poate!”, a dezvăluit cântăreața recent pe Instagram.

Adda a dezvăluit cauza problemelor ei de sănătate

Adda a aflat ce i-a provocat această problemă în organism. „Dezechilibre, din toate punctele de vedere! Stil de viaţă, alimentaţie, stres, gânduri, oboseală cronică, medicamente luate în exces când nu este cazul. Mai ales antibiotice şi antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta.

Nu suntem educaţi în sensul ăsta! Nu suntem educaţi să prevenim, suntem educaţi să tratăm simptome! Ah, şi excitanţii pentru creier: ciocolată, zahăr, cofeină. Ne dau un boost de energie ca să «rezistăm»… până când se rupe lanţul şi în interiorul nostru se produce un efect de domino şi cade totul, rând pe rând”, a mai scris Adda pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *