Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

100% fotbal pentru un nou ”VERDE »»

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal. Vom paria pe meciuri din Serie A, Ligue 1 și Champioship în înceercarea de a ne dubla investiția.


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

Deschidem Biletul Zilei cu duelul din Ligue 1 dintre Marseille și Lorient. Cu Jorge Sampaoli la timonă, O.M. joacă un fotbal plăcut și eficient și ne așteptăm să bifeze un rezultat pozitiv și astăzi în fața unei echipe clasate pe un modest loc 17. Nu ne complicăm și pariem pe dubla „1X”.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Championship, la disputa dintre Luton și Watford. Aflați pe locul 2, oaspeții sunt într-o formă foarte bună având șapte victorii în ultimele opt meciuri jucate. De partea cealaltă gazdele ocupă un modest loc 13 și doar printr-o minune ar reuși să-și adjudece victoria în acest meci. Pariem acoperit pe„2 cu handicap 0”, ceea ce înseamnă că dacă Watford nu se va impune iar duelul se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Ulttima selecție de pe Biletul Zilei vine din Serie A de la disputa dintre Sassuolo și Fiorentina. Se anunță un meci cu multe schimbări ale tabelei de marcaj, „directele” dintre cele două fiind spectaculoase. Vom paria pe minim două goluri marcate în meci, selecție câștigătoare în 10 din ultimele 12 dispute dintre cele două.

Biletul Zilei      
ora 14:30 Luton – Watford, 2 cu handicap 0, cota 1.33
ora 18:00 Marseille – Lorient, 1X, cota 1.22
ora 19:00 Sassuolo – Fiorentina, peste 1.5 goluri, cota 1.25
Cota totală: 2.02

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *