Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Vrea sa ma declare nebuna si sa imi ia copiii”

Claudia Patrascanu marturisit ca Gabi Badalau nu doreste sub nicio forma bine copiilor, scopul lui fiind sa ii faca ei rau. Artista a declarat ca vrea sa o declare nebuna, pentru a-i lua copiii.

Claudia Patrascanu, noi dezvaluiri despre Gabi Badalau

“Vrea sa-mi ia copii! Asta doar in mintea lui! Una spune la televizor, alta face in realitate. Cand esti bun, esti luat de prost. In loc sa vrea binele copiilor, el isi vede interesul si rautatea. Tot timpul fac rugaciuni.

A fost ok la munte in weekend pentru ca eu, mama copiilor, mi-am dorit sa fac copiii sa se aproapie de el. Saptamana trecuta, pe weekendul meu cu copiii, am mers cu totii la munte. Acum trei saptamani a dormit la mine.

Dar tatal copiilor doreste sa-i ia de langa mine. El nu se gandeste la copii, vrea sa-mi faca rau. Nu mai vad o impacare ca si cuplu. Azi, in instanta, lucrurile au stat diferit. Degeaba incerc eu sa fac bine. Vrea sa ma declare nebuna, sa-mi scoata un certificat medical! Nu doreste linistea copiilor”, a declarat artista, la Antena Stars.

Claudia marturisea ca este nerabdatoare ca tot acest conflict sa se incheie si sa isi continue viata. Artista recunoaste ca nu regreta decizia de a divorta si abia asteapta sa scape de numele lui Badalau.

Nu am niciun regret, nu mai eram linistita in acea casatorie. Doresc sa scap de acest nume, sa-l ia altcineva! Voiam ca si micutii mei sa imi poarte numele, insa nu se poate, a mai marturisit vedeta.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *