Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Virgil Ianțu revine cu emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”. Unde va fi difuzată

Virgil Ianțu a anunțat că revine cu emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”. Acesta a prezentat formatul de succes în urmă cu 20 de ani. Realizatorul a făcut primele declarații despre proiectul de care se ocupă acum.

Prezentatorul a anunțat pe pagina sa de Facebook că emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite” va fi difuzată online.

„Anul acesta se fac chiar 20 de ani de când, tot într-o joi, lansam prima ediție din emisiunea «Copiii spun lucruri trăsnite» . Iar de acum înainte copiii vor tot spune lucruri trăsnite chiar dacă deocamdată doar în online!

De-a lungul acestor 20 de ani, pe lângă Copiii spun lucruri trăsnite am trecut și prin alte formate cu copii (Prevestiri din Copilărie și Ianțul Slăbiciunilor), plus cursul pentru copii și cartea. Pentru mine e clar că acest show e cel mai aproape de sufletul meu și văd că și de sufletul vostru!

Entuziasmul și bucuria care au inundat ieri această pagină mă fac să am încredere că din online ne vom găsi în curând drumul înapoi spre TV, vom reedita cartea Copiii spun… și vom reuși să închegăm și mai mult comunitatea din jurul acestei emisiuni. Că să rezum puțin, situația stă așa: Copiii spun… cu Virgil Ianțu este formatul pe care îl lansăm, deocamdată, online. Căutăm copii cu păreri despre orice și cu siguranța de sine necesară să și-o exprime în orice condiții. Primele zile de casting sunt 21 și 22 aprilie, iar în curând revin cu programul pentru luna mai.”, a scris acesta pe Facebook.

Așadar, emisiunea se va numi „Copiii spun… cu Virgil Ianțu” și va apărea prima dată în online. Virgil Ianțu își dorește însă să ducă proiectul și la TV.

Virgil Ianțu revine cu emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”. Unde va fi difuzată

Celebrul prezentator modera emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite” la Prima TV, dar aceasta a dispărut de pe post acum 20 de ani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *