Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Scandal monstru la Vaslui. Un jurnalist celebru se ceartă cu poliția în mijlocul orașului VIDEO

Controversatul jurnalist și vloggerul Hary Geană Florin, de la Curaj TV, a fost implicat într-un scandal, la Vaslui. El a luat orașul la picior pentru a căuta să apostrofeze orice abatere de la lege pe care o o vede, scrie site-ul Vremea Noua. 

După minute bune de căutări, jurnalistul a găsit o mașină de gunoi, parcată neregulamentar pe o porțiune de drum marcat cu linie continuă, în fața hotelului Vaslui.

Șoferul, nevinovat

Hary Geană Florin a găsit până la urmă șoferul mașinii de gunoi care i-a spus, însă, că a fost nevoit să-și lase mașina acolo pentru că un alt autoturism îi blocase intrarea la o platformă de gunoi.

După ce și-a dat seama că șoferul nu comisese niciun „delict” vloggerul din comuna Ciorani, trecând la cei doi polițiști locali, care tocmai ce-l sancționau pe șoferul care blocase accesul mașinii de gunoi.

Însă polițiștii nu l-au băgăt nici ei în seamă. Enervat la maxim, jurnalistul a început să se certe cu un pieton, care l-a apostrofat pentru tupeul cu care certa polițiștii.

Scos din sărite de bărbat, Geană le-a cerut celor doi polițiști să îl sancționeze pe vasluian, pe motiv că l-a “drăcuit”, mai scrie sursa citată.

Citește și: Planul diabolic stabilit de două femei, mamă și fiică, din județul Vaslui. Au pus la bătaie 5.000 de lei pentru uciderea soțului tinerei

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *