Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

”Nu aveam cum să-i bag mâna!”

Ceartă mare la Survivor România, între două concurente de la Războinici. Iar Albert Oprea avea să fie oripilat de atitudinea pe care a avut-o Maria Chițu.

Săptămâna trecută, Războinicii aveau s-o piardă pe Mellina, stfel că tensiunile acolo sunt la cote înalte. Iar scânteia a reaprins scandalul. O simplă curățenie a încins spiritele, iar Vera Miron și Maria Chițu au fost pe punctul de a se lua la bătaie. Nu au putut muta, însă, păturile și ghiozdanul Mariei Chițu, pentru că Războinica avea toate lucrurile personale împrăștiate. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MOROȘANU, OUT DE LA “SURVIVOR ROMÂNIA” 2021. “AM MENISCUL RUPT, SĂNĂTATEA E CEA MAI IMPORTANTĂ!”)

Tensiuni la Survivor! Ce a făcut Maria Chițu iar Albert s-a jenat: ”Nu aveam cum să-i bag mâna!”

Albert Oprea avea să explice că nu se putea atinge nimeni de lucrurile colegei sale. Avea chiar și lenjerie intima acolo și nu s-ar fi căzut un astfel de gest. „Nu am vrut să-i mut lucrurile, pentru că avea chiloți, sutien, lucruri personale. Nu aveam cum să-i bag mâna în lucruri și de-asta am rugat-o să vină să le ia”, a spus Războinicul.

Vera Miron a chemat-o de pe plajă pe Maria Chițu, iar în scurt timp a început cearta, condimentată chiar cu amenințări cu bătaia. (NU RATA: CONSILIU DE URGENȚĂ LA SURVIVOR ROMÂNIA! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU RĂZBOINICII ȘI FAIMOȘII. „AM O VESTE EXTREM DE IMPORTANTĂ”)

Iată dialogul incendiar:

Vera Miron: Măi, femeie, voiam să ștergem pe jos, să mutăm paturile.

Maria Chițu: Măi, femeie, nu vorbi așa cu mine că nu eșți șefa mea!

Vera Miron: Tu, fată, vrem să ștergem pe jos, nu-ți poate lua Albert lucrurile.

Maria Chițu: Ia-mi, frate, ghiozdanul, că nu am chef să-l mut când vrei tu.

Vera Miron: Tu, nebuno, eu am vrut să-ți fac curat!

Maria Chițu: Ai un limbaj…

Vera Miron: O iau la bătaie, dacă mai face așa, o bat.  O iau la bătaie, nu se poate așa ceva, eu am vrut să doarmă bine și ea. Jur că o bat!

Ce avea apoi să spună Maria Chițu după ceartă? „Am vrut să mă relaxez când Vera s-a plictisit  și a vrut să facă curat. Și eu am făcut acum două zile și nu am chemat pe nimeni. M-a deranjat tonul ei, atitudinea ei, era foarte autoritară, foarte șefă. E răutăcioasă. Și vorbește foarte urât. Insultă și eu chiar nu i-am făcut nimic”, a comentat Maria Chițu.

„Îmi dă o energie proastă, nu înțeleg de ce a venit la Survivor. Nu face absolut nimic”, a fost replica Verei Miron.

Sursa foto: Capturi Kanal D

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *