Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivul pentru care Magda Vasiliu a divorțat de al treilea soț. „E o decizie luată cu maturitate”

Magda Vasiliu a anunțat divorțul de cel de-al treilea soț. Fosta prezentatoare de la Prima TV și Cosmin Stoian au luat-o pe drumuri separate după aproximativ șase ani de căsnicie. Aceasta a făcut declarații după separare.

Cei doi au hotărât de comun acord să divorțeze. Magda Vasiliu a dat de înțeles că în relație au apărut fel și fel de lucruri, aveau priorități diferite și au decis să se despartă.

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui.

Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional. (…) Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”, a declarat Magda Vasiliu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Magda Vasiliu a fost căsătorită prima dată cu baritonul Valentin Vasiliu. După doar doi ani de mariaj, în 2003, cei doi au divorțat. A urmat al doilea mariaj al fostei prezentatoare de la Prima TV cu tatăl fiului ei, cu Andrei Vintilescu. În octombrie 2014 au semnat actele pentru separarea legală.

Magda Vasiliu s-a căsătorit apoi cu Cosmin Stoian. În 2015 au devenit soț și soție, iar acum, în 2021, ea a anunțat divorțul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *