Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Coronavirus în România, 16 aprilie 2021. Câți oameni au pierdut lupta la viață în ultimele ore + de azi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face și fără programare

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat câteva decese din cauza infecției cu noul coronavirus, iar reprezentanții de la GCS urmează să facă o informare în acest sens. De azi, 16 aprilie 2021, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face și fără programare în România.

Bilanțul deceselor de COVID-19 în România, 16 aprilie 2021

Grupul de Comunicare Strategică va publica azi, în jurul orei 13:00, noile date privind bilanțul deceselor provocate de COVID-19 în România – rămâneți pe CANCAN.RO ca să aflați printre primii noutățile privind pandemia, dar și alte știri importante din țara noastră și de peste hotare.

Te-ar putea interesa: La cât a ajuns numărul infectărilor în România și ce au anunțat cei de la Pfizer despre a treia doză de vaccin

Cum te poţi vaccina cu AstraZeneca începând de azi fără programare

Începând de astăzi, 16 aprilie 2021, persoanele care își doresc să se vaccineze cu AstraZeneca (Vaxzevria) o pot face pe loc, fără să mai aibă nevoie de programare. Există o veste bună și pentru ceilalți oameni care așteaptă să se vaccineze cu Pfizer și Moderna: platforma de programare a fost optimizată, iar acum se poate vedea atât poziția în lista de așteptare, cât și capacitatea de vaccinare a centrului respectiv, anunță autoritățile, relatează digi24.ro.

Seara trecută erau disponibile pentru programarea la vaccinare aproximativ 97.000 de locuri.

??ℹ️ Platforma de programare a fost optimizată!

✅ Acum se poate vedea:
– poziția în lista de așteptare;
– capacitatea…

Publicată de RO Vaccinare pe Joi, 15 aprilie 2021

Citește și: Valeriu Gheorghiță, declarații controversate: “România nu își permite acum să renunțe la vaccinarea cu AstraZeneca”

În momentul în care vă prezentați la centrul de vaccinare unde sunt locuri disponibile, trebuie să veniți cu un document de identitate. În plus, trebuie să vă asigurați că nu aveți simptome asociate virusurlui SARS-CoV-2. Autoritățile au mai subliniat că vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului.

Vezi și: Ion Țiriac, diagnosticat cu temutul COVID-19: “Am fost în Statele Unite, de acolo am luat”. Cu ce vaccin s-a imunizat fostul tenismen

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *