Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Zodiac chinezesc pentru 16 aprilie 2021. Vineri este o zi guvernată de Lemn Yang și Cal

Elementul sinelui greu încercat astăzi este Metalul Yang, în sensul că are mult de lucru, se poate simți epuizat, este surescitat și se enervează cu ușurință. Oricât de mult s-ar strădui, s-ar putea să nu reușească să nu își manifeste nervozitatea. 

Elementul sinelui Metal Yin este preocupat de relația de cuplu, își dorește să treacă într-o altă etapă care să îi aducă mai multă stabilitate emoțională. În ultima vreme această latură a vieții sale l-a preocupat destul de mult pe Metal Yin, iar astăzi poate găsi soluții. 

Descoperă și:Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin se simt și ele destul de epuizate și au un alt ritm de lucru, dar și pentru alte activități desfășurate în această zi. 

Totul este sub control, pentru Lemn yang și pentru Lemn yin 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn yin continuă să transmită colegilor, prietenilor semnale că totul este sub control, că situația mai puțin bună s-a remediat și că ei dețin din nou controlul. 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin au resurse pentru a acționa conform planurilor, sunt pline de energie, de idei și sunt inspirate pentru a-și crea încă o zi minunată. 

Elementele sinelui Pământ yang și Pământ Yin se confruntă cu unele dificultăți în a-și exprima autoritatea – cunoașterea, fie pentru că încă mai au de lucrat la accepta că au ajuns la momentul în care e nevoie de acțiune, fie pentru că nu au creat încă un context potrivit pentru a-și aduce în fața celorlalți inovațiile lor. 

Nu rata: Horoscop chinezesc. Predicții pentru săptămâna 12-18 aprilie 2021

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este foarte bună pentru nativii din an de Capră și mai puțin bună pentru nativii din an de Șobolan. Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Sursa foto: captură video YouTube / Senseopedia

 

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *