Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

PSG – City și Chelsea – Real Madrid!

După ce marți PSG și Chelsea au acces în semifinalele Champions League, în această seară a venit rândul celor de la City și Real Madrid să-și adjudece locurile în „careul de ași” al competiției.


Descoperă zilnic pe Pariuri1x2.ro cele mai bune analize, cote, bilete și pronosticuri!

După ce au trecut în tur pe „Etihad” de Dortmund cu 2-1, „cetățenii” au recidivat și în Germania, câștigând cu același scor, calificându-se astfel în „careul de ași” cu scorul general de 4-2. De notat ar fi că la pauza confruntării de pe „Signal Iduna Park”, Halaland & co erau calificați în semifinale, conducând cu scorul de 1-0 grație golului marcat de Bellingham (min. 15). „Cetățenii” nu au acuzat însă șocul și au reușit să întoarcă rezultatul în al doilea mitan prin golurile marcate de Mahrez (min.55-pen.) și Foden (min.75).

În celălalt meci al serii, pe „Anfield”, Liverpool nu a reușit să producă surpriza și să întoarcă rezultatul din tur de la Madrid cu Real, scor 1-3, partida din Anglia terminându-se cu scorul de 0-0, „galacticii” calificându-se în penultimul act al competiției cu scorul general de 3-1.

Conform tragerii la sorți, în semifinale vom avea PSG – Manchester City și Real Madrid – Chelsea, turul fiind programat pe 27 aprilie iar returul pe 5 mai. 

Rezultate retur sferturi Champions League
PSG – Bayern 0-1 (3-2) *
Chelsea – FC Porto 0-1 (2-0)
Dortmund – Manchester City 1-2 (1-2)
Liverpool – Real Madrid 0-0 (1-3)
*) în paranteză este trecut rezultatul consemnat în tur

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *