Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

O mămică și-a tatuat un desen pe care a crezut că l-a făcut fiul ei. Ulterior, a aflat că, de fapt, nu el l-a realizat

În fiecare zi apare o nouă tendință sau o nouă provocare pe TikTok… Recent, un internaut care s-a autointitulat @pigeonsandfries i-a provocat pe oameni să spună într-un video și, totodată, să arate tatuajele lor cele mai “lipsite de sens”. Evident, iubitorii de cerneală sub piele își aleg anumite mesaje sau desene pentru că acestea au o semnificație aparte… Este și cazul unei tinere mame care și-a tatuat un desen pe care a crezut că l-a făcut fiul ei. Ulterior, ea a descoperit că, de fapt, nu prințul său l-a realizat, ci unul dintre prietenii acestuia.

O mămică și-a tatuat un desen pe care a crezut că l-a făcut fiul ei

Imediat ce veți da play la filmarea de mai jos, puteți vedea cum blonda își ridică mâneca dreaptă a tricoului și împărtășește povestea amuzantă legată de un desen despre care a crezut că aparține băiatului ei.

“Prietenul fiului meu a desenat asta. Am crezut că fiul meu a desenat asta”, a mărturisit mămica în timp ce a arătat tatuajul.

Videoclipul încărcat de @th3victorygarden pe contul ei de TikTok se numește “Kevin, în vârstă de 6 ani”, iar imaginile au devenit virale. Într-un alt filmuleț publicat pe social media, blonda a dezvăluit că părinții lui Kevin nu știu despre tatuajul cu desenul fiului lor… nu știau… pentru că la cât de mult s-a distribuit video-ul, cu siguranță, a ajuns și la aceștia.

@th3victorygarden##stitch with @pigeonsandfries Kevin, age 6, crayon ##tattoos ##funny ##myfavoritetattoo ##doodle♬ original sound – Whatever

Descoperă și: Cine este tânăra din Iași care a cucerit TikTok-ul cu cele mai provocatoare filmulețe. Ea se ocupă cu cel mai popular “job” al momentului

Înregistrarea de mai sus a strâns miide reacții, iar cineva a lăsat următorul comentariu: “Ok, este stupefiant”.

Te-ar putea interesa: Profesor de design grafic, devenit viral pe TikTok după ce i-a luat la “roast” pe studenții săi. Ce feedback-uri hilare oferă acesta: “Arată ca un păianjen care și-a smuls picioarele”

Sursa foto: captură video TikTok / th3victorygarden

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *