Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gabriela Cristea nu se mulțumește doar cu emisiunea la TV. Va avea un nou proiect

Gabriela Cristea prezintă acum una dintre emisiunile difuzate pe Antena Stars. Prezentatoarea nu se mulțumește doar cu show-ul „Mireasa: Urzeala soacrelor” și a anunțat că pregătește un nou proiect.

Prezentatoarea de televiziune va avea propriul podcast. Gabriela Cristea a văzut ce succes au pe YouTube vedetele cu interviurile lor, așa că se apucă și ea de treabă.

Aceasta s-a organizat singură, are și propriul decor acasă, are un mic studio. A recunoscut însă că nu se pricepe la partea tehnică, acolo are nevoie de ajutor.

„Îmi fac și eu podcast, l-am organizat singură. Mi-am făcut singură un decor acasă pe care mi l-am vopsit și decorat singură. Pot să-l fac în studio, acasă. Am niște probleme tehnice pe care trebuie să le rezolv. Fac podcast pentru că la mine în emisiune nu sunt persoane publice. Și atunci nu am cum să discut despre toate lucrurile pe care vreau să le abordez cu cine vreau eu.

Și la limbaj sunt mai slobozi la gură (n.r. oamenii), pentru că în online nu există CNA. La un moment dat se mai dezleagă limba, că la televiziune nu poți să bei nici măcar un pahar de șpriț. În mediul online lucrurile sunt mai așezate”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars, în emisiunea lui Dan Capatos.

Gabriela Cristea a revenit la TV în urmă cu câteva săptămâni, acum prezintă emisiunea „Mireasa: Urzeala soacrelor”, la Antena Stars.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *