Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

E oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit: „Ne e mai bine să fim prieteni”

Artista Jennifer Lopez şi fostul jucătorul de baseball Alex Rodriguez au anunțat oficial că nu mai formează un cuplu și că au rupt logodna, informează CNN. Cei doi se iubeau din 2017.

Vestea vine la o lună după ce s-a speculat că cei doi s-au despărțit, însă Alex și Jennifer au negat zvonurile, spunând că „rezolvă unele lucruri”.

„Ne-am dat seama că ne este mai bine să fim prieteni și ne așteptăm să rămânem așa și în continuare”, au declarat cei doi prin intermediului unui reprezentant al lui J-Lo pentru CNN.

Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul celuilalt și pentru copiii fiecăruia. Din respect pentru ei, singurul lucru pe care-l mai spunem este că le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune și cuvinte de susținere

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez anunță că s-au despărțit:

Informația despre despărțirea celor doi a apărut prima dată în tabloidul The New York Post, în luna martie. Potrivit acestei publicaţii, declanşatorul problemelor din cuplu au fost apelurile video ale lui Rodriguez cu Madison LeCroy.

Zvonurile au fost alimentate după ce Rodriguez a postat pe Instagram o fotografie în care apare singur pe iahtul său, cu zgârie-nori din Miami în fundal. La rândul ei, J-Lo a publicat o serie de clipuri ale apariţiilor sale anterioare la diferite emisiuni de televiziune, sub mesajul „Găsiţi un motiv bun pentru a zâmbi astăzi … Trimit dragoste tuturor”.

La câteva ore după ce zvonul s-a răspândit în toată lumea, Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au declarat că toate informațiile din mass-media sunt imprecise și că ei trec printr-o perioadă dificilă în relație, însă cei doi rămân un cuplu și sunt încă logodiți.

Jennifer Lopez, 51 de ani, și Alex Rodriguez, 45 de ani, și-au anunțat logodna în 2019. Dacă ar fi ajuns la altar, ar fi fost cea de-a patra căsătorie pentru J-Lo, care a divorţat de cântăreţul Marc Anthony în 2014. Din mariajul ei, au rezultat gemenii Emme și Max (13 ani).

La rândul său, Alex are două fiice, Natasha (16 ani) și Ella (12 ani), din fostul mariaj cu Cynthia Scurtis (48 de ani).

Foto: Epa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *