Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arăta Simona Gherghe la 24 de ani. Avea părul lung, roșcat și prezenta știrile

Simona Gherghe apare pe micul ecran de aproximativ 20 de ani. A moderat mai multe emisiuni la Antena 1, dar s-a concentrat și asupra vieții de familie, e căsătorită și are doi copii. Vedeta și-a adus aminte acum de debutul său, de primul jurnal de știri.

În urmă cu 19 ani, la studiourile Antenei 1, Simona Gherghe se așeza în fața camerelor de filmat. La aproape 24 de ani prezenta primul jurnal de știri. Avea emoții, însă făcea ce își dorea atât de mult. Cu părul roșcat lăsat pe umeri, discret machiată și îmbrăcată într-un sacou închis la culoare, vedeta anunța evenimentele zilei de 15 aprilie 2002.

De atunci, aceasta a prezentat mai multe emisiuni la același post TV, iar acum moderează show-ul „Mireasa”. Cu ocazia celor 19 ani de muncă în televiziune, ea a postat mai multe imagini în mediul online, dar și un mesaj.

„Aveam aproape 24 de ani, când am prezentat primul meu jurnal de știri, la Antena 1. Pe 15 aprilie 2002. Acum am 43, iar asta înseamnă că ne cunoaștem de fix 19 ani. 19 ani de Antena 1! Sunt statornică, nu glumă…

Mi-ați fost alături la Observator, la Geniali, în toate proiectele speciale, la Acces Direct, iar acum la Mireasă. În septembrie, m-am aventurat la cârma primului meu reality-show. În câteva luni, „Mireasa” a ajuns lider de piață! Nu am cuvinte să vă mulțumesc… Pentru un prezentator și echipa lui e cea mai mare răsplată. Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături, aproape zi de zi, în acești 19 ani. Mă înclin. Sunteți în inima mea!”, a scris vedeta.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre viața de familie

Simona Gherghe a recunoscut că este mai exigentă atunci când vine vorba de activitățile celor doi copii, spre deosebire de soțul ei. Ea a dezvăluit ce o deranjează la Răzvan și cum se înțeleg, de fapt, cei doi.

„Eu sunt mai organizată și sunt cu rutina și toată lumea trebuie să aibă un program. Și mă enervează când îi agită, că îi suprastimulează”, a declarat Simona Gherghe la Antena Stars. Ca în orice cuplu, se întâmplă să mai apară și neînțelegeri. Simona a spus recent, pentru revista VIVA!, cum reușesc să le gestioneze. Comunicarea joacă un rol foarte important în cazul lor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *