Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf Jr. după ce a aflat din presă că părinții lui ar urma să divorțeze

Laurențiu Reghecampf Jr. nu crede, sub nicio formă, că părinții lui ar fi în pragul divorțului, fiind de părere că există doar oameni care vor să facă rău familiei sale, în principal din cauza faptului că este mult prea unită și celebră.

În utimele săptămâni au apărut zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar urma să divorțeze, în principal din cauză că tehnicianul ar avea o amantă de mai mulți ani, iar relația acestuia cu sexy-impresara nu ar mai fi deloc ca la început.

Anamaria Prodan, soția antrenorului, a negat cu vehemență că ar fi înșelată de soț, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PROSPORT.

Laurențiu Reghecampf Jr.: “Ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat”

Între timp, a venit și rândul lui Laurențiu Jr. să-și spună opinia pe marginea acestui subiect, foarte mediatizat în ultima perioadă. Mezinul familiei Reghecampf susține că nu există nicio șansă ca părinții lui să divorțeze și îi sfătuiește pe cei care vor să facă rău să abandoneze varianta, pentru că nu vor avea sorți de izbândă.

Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii”, a spus Laurenţiu Reghecampf Jr, potrivit spynews.ro.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *