Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iubita lui Dani Oțil și-a arătat burtica de gravidă. Gabriela Prisăcariu e în al doilea trimestru de sarcină

Dani Oțil va deveni tată pentru prima oară anul acesta. Gabriela Prisăcariu, iubita sa, este însărcinată. Fotomodelul nu-și ascunde burtica de gravidă, dimpotrivă, s-a pozat cu sarcina la vedere, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu este în al doilea trimestru de sarcină. Conform declarațiilor ei, va naște în luna august, poate chiar de ziua lui Dani Oțil (ziua prezentatorului este pe 24 august). Vedeta este în continuare activă, fotomodelul merge în platouri de televiziune și prezintă hainele diverselor branduri.

Viitoarea mămică era obișnuită să facă foarte mult sport, dar medicii i-au recomandat acum să nu meargă în sala de fitness. Recent, ea le-a cerut ajutorul celor care o urmăresc în mediul online, vrea să facă măcar yoga, dar nu știe unde.

Gabriela Prisăcariu nu se ferește acum de aparatul de fotografiat, vedeta și-a arătat burtica de gravidă. Îmbrăcată într-un tricou foarte larg și în colanți negri, aceasta s-a pozat cu mâna pe burtică, cu sarcina la vedere. Imaginile au putut fi văzute de toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, despre sexul bebelușului

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu știu deja și sexul bebelușului, dar vor anunța peste ceva timp: „Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot.

Așa am început, între două curse. Hai să lăsăm acest subiect în aer. Vorbim când îl dau la facultate și nu iese cu vreo vagaboandă. Dacă nu e bețivă, tatuat și drogalău, atunci să mă felicitați. Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt și sexul”, a spus acesta la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *