Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alina și Ilan Laufer, prima ieșire cu gemenii lor. Micuții împlinesc două luni

Alina Laufer a născut gemeni în urmă cu aproximativ două luni. Micuții au stat în spital șase săptămâni din cauză că s-au născut prematur, iar apoi au fost externați. Au crescut, se simt bine și acum au ieșit pentru prima oară în parc cu părinții.

Alina și Ilan Laufer sunt cei mai fericiți părinți de când și-au dus gemenii acasă. Pe 24 martie mămica și copiii au fost externați din spital. Iată că timpul a trecut rapid, iar micuții împlinesc două luni. Au crescut rapid, se simt bine în familie.

În weekendul care a trecut, părinții și gemenii au ieșit la prima lor plimbare împreună, în parc. Ilan Laufer a postat o fotografie pe Facebook în care apar și micuții. Sunt în cărucior, îmbrăcați gros.

„Prima noastră ieșire cu prințișorii în parc. O duminică frumoasă, dragi prieteni”, a scris Ilan Laufer pe Facebook. Fanii au reacționat când au văzut poza: „Mă bucur să văd o familie frumoasă. (…) Să aveți cele mai multe împliniri cu multe bucurii alături de cei dragi!”

Alina Laufer a stat șase săptămâni în spital cu gemenii

Alina Laufer a adus pe lume pe 18 februarie doi bebeluși. Gemenii s-au născut prematur și au rămas timp de șase săptămâni sub atenția medicilor.

„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici (n.r. – Maternitatea Giulești). (…) Nu mai mănâncă prin gavaj, deja încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…)

În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor”, spunea Alina în emisiunea Teo Show înainte de a fi externată din spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *