Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adela Popescu rupe tăcerea despre relația cu soțul ei. „Părem familia perfectă”

Adela Popescu va aduce pe lume cel de-al treilea băiețel în această vară. Vedeta a început deja să resimtă perioada sarcinii, așa că a explicat care sunt stările ei zilele acestea. De asemenea, într-un interviu acordat revistei VIVA, vedeta a dat detalii despre relația cu soțul ei.

„Azi e prima zi în care mă simt însărcinată. Respir greu, mă mișc greu și am stare accentuată de somnolență”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela și Radu formează unul dintre cele mai solide și admirate relații din showbiz. Prezentatoarea TV recunoaște cum stau lucrurile în familia ei.

Adela Popescu rupe tăcerea despre relația cu soțul ei. „Părem familia perfectă”

„Încă lucrăm la asta. Zi de zi. Iar provocările sunt din ce în ce mai mari. Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate.

Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de „nevoi ale copiilor”, a declarat Adela Popescu pentru VIVA!.

„Clar, Radu este cel autoritar. Eu mă maimuțăresc mai mult,
Radu face cu ei chestii băiețești. Mă bucur, însă, de adorația pe care băieții
o au pentru mame, în general, gândindu-mă deja cu teamă la momentul în care
optica se va îndrepta… către prima iubită”, a continuat artista pentru sursa
menționată.

Adela Popescu rupe tăcerea despre relația cu soțul ei. „Părem familia perfectă”

Mai mult, Adela visează la o vacanță exotică alături de soțul și copiii ei, unde să beneficieze de liniște și relaxare.

„Ce aș vrea acum? Să mănânc pepene roșu cu picioarele înfipte în nisip. Radu să mă întrebe dacă vreau și papaya în timp ce bea a doua cafea. Să nu fie muzica pe fundal, doar niște chicoteli de copii liberi.

Mi-aș dori o vacanță. Și dacă nu plecăm curând într-una, pentru că nasc la mijlocul lui iulie, cred că singura bălăceală de care o să am parte va fi în baia de acasă. Și ce e rău în asta? Sănătoși să fim 😅”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *