Pepe și Raluca Pastramă, poză de familie la două luni de la divorț. Au serbat-o pe fiica cea mică

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar în data de 8 februarie. De atunci nu mai formează un cuplu. Cei doi au o relație bună de dragul fiicelor, se văd des, chiar și pozează împreună. Așa s-a întâmplat acum, la aniversarea fiicei lor de șase ani.

Cântărețul nu s-a ferit să vorbească public atunci când a venit vorba de divorțul de Raluca Pastramă, dar nici după ce separarea legală a avut loc. Se vede des cu fosta soție, cei doi se împacă bine. „Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât”, spunea Pepe acum ceva timp despre relația pe care o are în prezent cu Raluca Pastramă.

Recent, cei doi au organizat o mică petrecere, a fost ziua de naștere a Rosei, fiica lor cea mică. Aceasta a împlinit șase ani, iar părinții i-au pregătit o aniversare restrânsă, cu câțiva apropiați. Micuța a purtat rochie de prințesă și a avut un tort bogat decorat.

Raluca Pastramă a postat pe Instagram mai multe imagini de la ziua fiicei, într-una dintre poze apar toți patru: Raluca, Pepe și fiicele. Aceștia au făcut o fotografie de familie la două luni de la divorț. Fanii lor au apreciat ipostaza în care au apar și au reacționat: „La mulți ani! (…) Sunteți o familie superbă. Fetițele sunt minunate, să vă trăiească și să crească mari”.

Pepe își vinde salonul de înfrumusețare, după divorțul de Raluca

Pepe vrea să vândă salonul de înfrumusețare, după divorțul de Raluca Pastramă. Acesta are coafor, cosmetică, make-up, barbershop și servicii de manichiură-pedichiură, la prețul de 530.000 de euro și se află pe Calea Victoriei.

Artistul a dezvăluit că a avut multe promisiuni, însă până acum nu a reușit să vândă salonul. „Nu l-am mai vândut încă, dacă vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea”, a spus Pepe, pentru Impact.ro.