Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iubita lui Speak, detalii neștiute despre părinții ei. „Mama era în șoc”

Ștefania, iubita lui Speak, a iubit întotdeauna tatuajele, așa că la 14 ani deja voia să își facă primul desen pe piele. Din păcate, părinții ei nu au fost de acord, iar artista a dus muncă de lămurire cu aceștia, pentru a-i convinge.

Pentru prima oară, vedeta a dezvăluit cum au reacționat părinții ei, atunci când și-a făcut primul tatuaj.

„Nu cred că am mai povestit asta. Părinții mei nu au fost de acord cu tatuajele absolut deloc. Eu voiam de la 14 ani să mă tatuez și încercam să îi conving să mă lase să îmi fac tatuaj când cresc sau chiar atunci, nu m-ar fi deranjat.

La 16 spre 17 ani m-am dus cu niște prieteni să-mi fac primul tatuaj. Mi-am pus în minte că nu le voi spune părinților absolut nimic.

Când am ajuns acasă, ideea a durat fix 5 minute. M-am dus prima oară la tata, i-am arătat și am zis: Uite ce tare e. I-a căzut fața, mama era în șoc”, a dezvăluit Ștefania  pe rețelele de socializare.

„Mama din șoc a zis: «Arată drăguț», iar tata nu a vorbit 20 de minute cu mine, după care a spus: «Da, îți stă bine cu tatuaj, dar să nu-ți mai faci».

Ai mei au realizat ulterior că nu este doar o chestie trecătoare și că fiecare tatuaj pe care voiam să mi-l fac sau l-am făcut are o însemnătate pentru mine, așa că ulterior au fost de acord, dar mama mereu îmi spune: «Nu te mai mâzgăli!»”, a mai povestit iubita lui Speak.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *