Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop chinezesc, vineri, 9 aprilie. Este o zi guvernată de Foc Yin și de Porc

Ziua este destul de tensionată și guvernată de aspecte care arată existența unor pericole ascunse. Ar fi bine să fim toți mai toleranți, mai înțelegători, mai atenți la dorințele și la nevoile celorlalți, pentru a nu accesa energia conflictuală a acestei zile.

Elementul sinelui cel mai bine aspectat este Apa yang, care poate avea o zi excelentă mai ales în relația de cuplu și alături de partener poate face planuri pentru viitorul apropiat. 

Elementul sinelui care este cel mai puțin bine aspectat astăzi este Apa Yin, din cauza ciocnirii cu Focul Yin, ceea ce poate produce nemulțumiri la nivel de relație. Dacă nu ești într-o relație, te poți simți singur mai mult decât de obicei. 

Elementul sinelui Pământ Yin sau Yang este susținut de Focul Yin din această zi, pentru a crea momente plăcute în cuplu, pentru a-și manifesta iubirea într-un mod original 

Elementul sinelui Metal Yang și Metal Yin se poate simți dominat de partener, tocmai astăzi, de aceea este indicat să își focalizeze atenția pe ceea ce apreciază la partener, nu pe ceea ce nu funcționează tocmai bine. 

Elementul sinelui Lemn Yang se simte epuizat

Elementul sinelui Lemn Yang și Lemn Yin se poate simți epuizat în prima parte a zilei, poate simți nevoia să se odihnească mai mult, dar găsește resursele pentru a face o surpriză extrem de plăcută partenerului.  

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, cei născuți în an de Șarpe au o zi posibil tensionată, cu ciocniri și conflicte, iar cei născuți în zi de Tigru au o zi foarte bună, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și în alte aspecte ale vieții lor. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *