Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop chinezesc. Predicții pentru săptămâna 5-11 Aprilie 2021

Săptămâna este guvernată de elementul Pământ, astfel că oamenii se vor gândi de două ori, înainte să ia o decizie, înainte să acționeze și vor fi mai atenți la tot cee ce fac. 

Elementului Pământ îi corespunde capacitatea de sinteză și de analiză, capacitatea de a observa cu ușurință ceea ce nu funcționează, pentru a găsi soluții. 

Descoperă și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Mai multă organizare și capacitate de sinteză, săptămâna aceasta

Din acest motiv, oameni ar fi indicat să fie mai deschiși spre colaborare, organizare și soluționare, fără a sta prea mult pe gânduri. 

Influența acestei săptămâni este completată de elementele Lemn, Metal și Apă, astfel că vor fi și stări de furie, de frică și chiar durere în plan fizic sau emoțional. 

În general, energia este destul de calmă, de așezată în această săptămână, însă, din când în când, celelalte elemente o vor perturba, o vor răscoli și vor genera și furie, și revoltă, și agitație. 

Prezența elementului Pământ în exces poate predispune la a avea dezechilibre în planul sănătății, mai precis dureri de stomac sau dereglări ale stomacului. 

Nu rata: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Pe de altă parte, la nivel relațional, lucrurile stau mai bine, datorită prezenței elementului Pământ care aduce stabilitate, încredere și responsabilitate. 

Prezența Metalului, Lemnului și a Apei predispune la căutarea dreptății atăt la nivel personal, cât și general. Metalul este un element care duce cu gândul către justiție, către a face dreptate, însă prezența Lemnului creează conflict și neputința de a se manifesta. Iar asta duce la revoltă și la furie, trăită din plin. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Citește și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sursa foto: captură video YouTube / TED

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *