Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Visuri la cheie” 2021 – sezonul 8. Echipa e pregătită de cursa renovărilor: „Pentru familiile care merită să devină modele de curaj”

„Visuri la cheie” este un reality-show difuzat de PRO TV începând cu anul 2014. Echipa „Visuri la cheie”, formată din arhitecți și designeri de interior, ajută familii cu o povești de viață impresionante și cu situații materiale modeste să-și transforme locuința.

Proiectul „Visuri la cheie” continuă la PRO TV. Au început deja înscrierile pentru sezonul 8.

Dragoș Bucur, prezentatorul „Visuri la cheie”, primele declarații despre sezonul 8

„Sunt bucuros că avem parte de un nou sezon «Visuri la cheie» și suntem pregătiți să cunoaștem noi familii care merită să devină modele de curaj și bunătate pentru România. Lumea se schimbă sub ochii noștri, dar «Visuri la cheie» merge mai departe”, a spus Dragoș Bucur, care a declarat că nu se vaccinează împotriva coronavirusului și nu poartă mască.

În primele 7 sezoane, echipa „Visuri la cheie” a renovat 77 de locuințe. Lacrimile, bucuria și speranța celor care au avut șansa ca autocarul să se oprească în fața casei lor ne demonstrează de fiecare dată că merită să continuăm. Am cunoscut părinți, copii, bunici care au devenit exemple pentru noi toți și suntem convinși că urmează să descoperim multe povești minunate.

Echipa este pregătită, iar autocarul este gata să pornească pe drumul visurilor și să se oprească la oamenii care merită un nou început și nu au renunțat niciodată la speranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *