Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Visul cel mare al lui Fuego. Ce își dorește neapărat să facă: „N-am arătat nici jumătate din tot ce pot eu”

Are 44 de ani și de foarte mult timp urcă pe scenă și impresionează cu talentul său. Are o mulțime de fani, o adevărată comunitate. Fuego e în prezent artist, dar și moderator de televiziune, are o emisiune la TVR 2. Acesta a dezvăluit care e visul lui cel mare, ce nu a reușit până acum.

Din cauza situației generate de pandemia de coronavirus, toate concertele și evenimentele private susținute de artist au fost anulate. De peste un an de zile nu a mai avut un concert cu sute de spectatori. A fost nevoit să petreacă mult timp în casă, să se protejeze. A avut mai mult timp pentru el, a scos piese noi, s-a uitat la multe seriale, dar s-a gândit și la viitorul său.

Fuego e omul surprizelor, așa că a dezvăluit că mai sunt o mulțime de lucruri pe care nu le-a făcut în viață. Visul lui măreț e acela de a pune voci pe un film de animație. Speră să reușească curând.

„Am multe lucruri pe care vreau să le fac, mai ales că n-am arătat până acum, nici jumătate din tot ce pot eu. Cred că fiecare reușită, fiecare dorință care ajunge să se împlinească, sosește la momentul potrivit, ca toate cele pe care le trăim în viață. Îmi doresc foarte tare să fac câteva proiecte muzicale pe care le am de multă vreme în plan, concerte grandioase, cu idei spectaculoase.

Îmi doresc să pun voci pentru un film de animație. Cred că visele sunt de fapt țeluri, dincolo de orice altceva. Iar eu dacă-mi setez ceva, lupt pentru asta și ajung să realizez la un moment dat, indiferent de opreliști!”, a declarat artistul pentru click.ro.

Visul cel mare al lui Fuego. Ce își dorește neapărat să facă: „N-am arătat nici jumătate din tot ce pot eu”

Copilăria lui Fuego. Ce a trăit acum zeci de ani cântărețul

Trecutul lui Fuego nu a fost deloc unul ușor. Interpretul și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui.

„Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă ţină la facultate la București.

Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră. De multe ori nu aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz sau cu tramvai. Pentru că era perioada în care cumpăr bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei”, a spus Fuego la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *