Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Românii care s-au vaccinat au parte de facilități din partea Guvernului! Unde pot intra, fără probleme, aceștia

Guvernul pregătește facilități pentru toți românii care se vaccinează anti-COVID. Astfel, aceștia ar putea intra la teatru, la cinematograf sau la concerte fără să fie testați.

În momentul de față, majoritatea discuțiilor care au avut loc cu reprezentanții din HoReCa, autoritățile au spus că se încearcă să se ajungă la un scenariu în care să se acorde o serie de facilități pentru persoanele care s-au vaccinat. Fără însă a discrimina pe cei care nu au apucat sau nu își doresc să se vaccineze. (CITEȘTE ȘI: GUVERNUL VREA SĂ ÎNCHIDĂ CLUBURILE ȘI RESTAURANTELE CARE NU RESPECTĂ REGULILE IMPUSE ÎN PANDEMIE)

Românii care s-au vaccinat au parte de facilități din partea Guvernului! Unde pot intra, fără probleme, aceștia

Autoritățile au decis să constituie un grup de lucru. Acesta se va întâlni pentru prima dată la Ministerul Economiei și va reuni reprezentanți din Ministerul Edeucației, Ministerul Economiei, Ministerul Sănătății, Ministerul Culturii și cei din HoReCa. În două săptămâni ar urma să se stabilească un prim scenariu pentru redeschiderea hotelurilor și a turismului. (NU RATA: GUVERNUL DE LA ROMA, SANCȚIUNI ÎMPOTRIVA PERSONALULUI MEDICAL CARE NU VREA SĂ SE VACCINEZE ANTI-COVID)

Reprezentanții HoReCa își doresc și o dată stabilită pentru redeschiderea turismului din România, fie că vorbim de data de 1 mai, 15 mai sau cel târziu 1 iunie, aceștia doresc să știe clar care va fi capacitatea de redeschidere și modalitatea în care românii vor putea avea acces, scrie antena3.ro.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *