Merită de notat: cum să transformați blugii vechi într-un articol stilat? 

Astăzi vom vorbi despre tendințele modei la capitolul ”blugi” și despre cum să transformați rapid blugii dvs vechi într-un articol vestimentar stilat. Nu vom vorbi despre toate lucrurile moderne laolaltă, ci doar despre stilurile și detaliile actuale, acceptabile și superbe pentru doamnele de vârstă elegantă.

Drag cititor, vrem să vă avertizăm de la bun început că, nu vă veți avea parte de schimbări cardinale, dar oricum, ceva nou și interesant pentru dvs cu siguranță veți găsi.

Foto 1

Blugi în culori vii, cu o croială cloș, de 32 cm și blugii skinny cu talia înaltă, îi vom lăsa fetelor tinere. Iar pentru noi înșine, vom vorbi mai detailat despre blugii 7/8, scurtați, blugii boyfriend și blugii clasici drepți – un must have pentru garderoba modernă.

Foto 2 – bloggerul de modă Petra Diners

Blugii scurtați sunt la modă, fie cu tiv franjurat (foto 3), fie tiviți ”ocazional”, imitând tivul nefinisat.

Foto 3

Tendința modei din 2021 constă nu atât în stilurile de blugi, ci în diferite detalii: manșete, suflecări, tăieturi, pliuri.

Fotografii 4, 5 – bloggerița de modă Petra Diners

Blugii cu croiala dreaptă, cu aspect decolorat, care erau la modă în anii ’90, sunt din nou relevanți. Iar dacă le mai răsuciți de vreo două ori, modelând o așa numită manșetă, atunci look-ul șic cu blugi vă este garantat.

Foto 6, 7

Lățimea manșetei poate fi diferită, precum în fotografiile 6, 7. Manșetele largi la blugi sunt, de asemenea, actuale în acest sezon.

Foto 8

O noutate pentru acest sezon sunt blugii cu mici tăieturi laterale sau o tăietură neglijentă, așa precum în fotografia 8.

Sfat: Dacă blugii dvs vechi sunt uzați pe margine dea binelea, apucați-vă imediat de foarfecă și începeți să creați un model stilat (urmăriți fotografia 9). În fine, prindeți doi iepuri deodată – dați o a doua viața blugilor îndrăgiți și totodată vă ”pricopsiți” cu o pereche înnoită.

Foto 9

În internet găsiți o mulțime de sfaturi despre cum cu o ”mișcare ușoară a mâinii iscusite” să le oferiți blugilor nu doar o a doua viață, ci o viață la modă în doar 30 de minute.

Foto 10

Dar tendința principală a anilor 2021-2022 în ”lumea denimului” este stilul anilor ’70, ceea ce înseamnă că blugii cu ștersături, cu talia înaltă și ”total denim look” vor fi la modă.

Foto 11 – Total denim look

Foto 12 – Blugi boyfriend

Dragi doamne, v-am arătat cum vă puteți transforma rapid blugii într-o piesă stilată și elegantă. Principalul lucru este să fiți bine dispuse.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!