Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Madonna a pozat topless la 62 de ani. Extravaganța „reginei muzicii pop”: „De ce trebuie să explic totul…”

A fost supranumită regina muzicii pop”, e cunoscută la nivel internațional și în 2009 a cântat chiar și la București. Acum, la 62 de ani, surprinde! Madonna a pozat topless! Imaginile le-a postat pe rețelele de socializare și au putut fi văzute de milioane de fani din lumea întreagă. A transmis și un mesaj simplu, dar sugestiv.

Madonna Louise Cicccone, numele acesta, vă spune ceva? Ei bine, ea e femeia care din ospătăriță a ajuns cântăreață faimoasă, artista care creează la 62 de ani controverse. Madonna a trecut prin multe transformări de-a lungul acestor ani. Și-a dorit să sfideze trecerea timpului, să demonstreze că poți arăta spectaculos și la vârsta a doua și, de ce nu, vârsta a treia. Și-a făcut intervenții estetice la față, posterior de braziliancă, apoi a decis ca la 62 de ani să își facă primul tatuaj.

Cele mai recente apariții ale cântăreței atrag atenția, Madonna parcă se transformă într-o adolescentă. Își dorește cu ardoare să uităm definitiv de imaginile cu ea în cârje, după problemele la șold.

Așa face că acum Madonna a pozat topless, iar imaginile le-a postat pe Instagram. Extravaganța „reginei muzicii pop” a uimit. Nu are nicio haină pe ea, doar câteva accesorii la gât. Este machiată discret și poartă extensii blonde, foarte lungi. Pe rețelele de socializare a avut și un mesaj scurt, dar sugestiv.

„De ce trebuie să explic totul…”, a scris ea.

Și viața amoroasă a Madonnei din ultima perioadă a atras atenția. Se zvonea recent că artista se iubea cu un bărbat cu 35 de ani mai mic decât ea.

Madonna va regiza un film despre viața ei

Celebra cântăreață americană Madonna, 62 de ani, va regiza un film despre viaţa şi cariera ei scris împreună cu Diablo Cody, cineast premiat cu Oscar pentru „Juno”.

Filmul va fi produs de Universal Pictures. „Vreau să redau călătoria incredibilă în care m-a purtat viaţa ca artist, muzician, dansator – o fiinţă umană care încearcă să îşi găsească drumul în acestă lume. Punctul central al acestui film va fi mereu muzica”, a spus Madonna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *