Laura Cosoi mai vrea un bebeluș. Soțul vedetei e de acord: „Nu ne oprim, ne mai dorim copii”

Laura Cosoi are 39 de ani și e căsătorită cu Cosmin Curticăpean. Actrița și-a întemeiat o familie frumoasă, are deja două fetițe, dar se gândește deja și la al treilea copil, de ce nu, și la al patrulea. Vedeta are sprijinul soțului întotdeauna, au o relație cât se poate de bună.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în 2015. Se știe că vedeta a fost ani buni iubita lui Smiley, artist cu care a rămas în relații bune, chiar dacă legătura lor nu s-a concretizat cu o nuntă. În iunie 2018 pe lume a venit Rita, prima fiica a Laurei și a lui Cosmin. Bucuria a fost imensă atunci. În august 2020 vedeta a născut-o și pe Vera, al doilea copil. Ea și soțul nu se opresc aici, își doresc și mai mulți copii.

„De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii. El e partenerul acela foarte prezent, implicat, e cot la cot cu mine în ceea ce priveşte creşterea copiilor”, a spus Laura Cosoi pentru okmagazine.ro.

Laura Cosoi mai vrea un bebeluș. Soțul vedetei e de acord: „Nu ne oprim, ne mai dorim copii”

Laura Cosoi și soțul au fost prieteni din 2003. Cum au început o poveste de iubire

Laura Cosoi și Cosmin Cuticăpean se știu chiar înainte ca ea să înceapă o poveste de dragoste cu Smiley. Erau prieteni buni. Ea credea despre el că e un Don Juan, un băiat fără intenții prea serioase. Totul până într-o zi.

„Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort. Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit. Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie, şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit. Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun «La mulţi ani!» şi i-am zis că e veşnicul adolescent, nu se gândeşte la familie, la copii şi el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: «Dar tu nu te simţi deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?». Am rămas şocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă şi aşa a rămas.

M-am gândit mult la ce a spus el atunci. Mă şi amuza, dar mă şi intriga. A fost primul lui semn spre mine şi noi ne ştiam de mulţi ani. Şi după ceva timp am început o relaţie”, a spus Laura Cosoi pentru aceeași sursă.