Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Este oficial! Când și unde se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda Când și unde se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt atât de îndrăgostiți încât nu mai pot sta nicio clipă fără să fie casătoriți. Nunta va avea loc anul acesta, iar la eveniment este invitată doar familia. 

După doar un an de relație, cei doi au decis să spună marele DA. Având în vedere că suntem încă în plină pandemie, evenimentul va fi unul restrâns, în familie.

Citește și: Cleopatra Stratan a povestit cum au reacționat colegii de liceu și profesorii când au auzit că se va căsători așa de tânără

Tinerele vedete au anunțat că anul acesta vor deveni soț și soție. „Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică”, a declarat Edward Sanda la Antena Stars.

Nuntă fără petrecere

Totodată, Edward Sanda a mai dezvăluit și locul unde va avea loc nunta.  „Anul ăsta vrem să ne căsătorim. Nu facem nunta, doar cununia, undeva aproape de toamnă.

Va fi ceva restrâns, frumos, liniștit, doar cu familia, aici în România, pe ponton”, a dezvăluit artistul Edward Sanda.

Cerută în căsătorie în ziua în care a împlinit 18 ani

În ziua în care a împlinit 18 ani, Cleopatra Stratan a primit, poate, cel mai frumos cadou din viața ei.

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat.

A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam”. 

Nu rata: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, în prima vacanță împreună: ”Acum plouă, iar când plouă e zi de numărat bani și…”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *