Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Descoperire uimitoare într-un salon de înfrumusețare. Ce a găsit o femeie în spatele peretelui spart

O femeie a rămas uimită după ce a găsit o ușă secretă ascunsă în spatele peretelui de la salonul ei de înfrumusețare. A filmat totul, iar clipul a ajuns viral pe TikTok.

Utilizatorul TikTok Miranda a spus că mama ei ar fi avut un vis ciudat cu o seară înainte despre o „ușă secretă” plină de „corpuri”, ceea ce a făcut-o să dărâme zidul și chiar să găsească acea uță secretă.

Femeia a împărtășit momentul în care mama ei a făcut descoperirea pe TikTok, unde este cunoscută sub numele de @hippieloumom.

@hippieloumomMY MOM FOUND A SECRET DOOR ##fyp ##foryou ##foryoupage ##tiktok ##secretdoor ##secret♬ original sound – Miranda

Într-un videoclip care a fost vizionat de peste 1,6 milioane de ori, mama ei poate fi văzută smulgând peretele fals în spatele căruia se afla o ușă.

Fiica a spus:  „A visat că există cadavre aici și că există o ușă secretă și a găsit o ușă secretă”.

Puțin câte puțin, mama ei trage înapoi de perete, pentru a dezvălui o ușă mare și neagră, dar, din păcate, nu poate trece prin ea.

Frustrată, o trântește cu ciocanul și spune: „Nu pot trece de ea”.

La de început, videoclipul a fost apreciat de peste 1,4 milioane de oameni și a primit mii de comentarii de la oameni care cred că ușa a fost „ridicată pentru un motiv”.

Un alt internaut a răspuns câtorva persoane care au crezut că femeia este „posedată”, spunând: „Doar pentru că a visat ușa secretă nu înseamnă că este posedată lol”

Și altcineva a spus: „Se pare că aparține unui film înfricoșător”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *