Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată casa din Corbeanca în care locuiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. E suficient loc și pentru bebelușul lor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni anul acesta părinți. În luna august bebelușul va veni pe lume, iar ei au suficient timp la dispoziție pentru a se pregăti și pentru a-i face camera micuțului sau micuței. Cei doi locuiesc într-o casă mare din Corbeanca unde au totul la dispoziție.

În urmă cu aproximativ 4 ani de zile, Dani Oțil a făcut o investiție majoră, și-a cumpărat o vilă în Corbeanca. A costat aproximativ 100.000 de euro. Locuința are un living mai mare decât garsoniera în care a stat ani de zile (o garsonieră în cartierul Vitan), trei dormitoare și trei băi. La parter este amenajat living-ul şi bucătăria, dar şi un balcon micuţ. La etaj, sunt trei dormitoare şi o baie. Etajul mansardat şi subsolul au, la rândul lor, câte o baie. Acum ceva vreme, prezentatorul de la Antena 1 declara: „Eu când mi-am făcut casa am avut trei fetișuri. Unu să am încălzire în pardoseală cum am văzut la niște bogați acum 10 ani la casă. (…) Fetișul doi să am cinema în pivniță, dar nu l-am folosit de doi ani (…)Mi-am luat un panou electric, face reclamă la televizor, e o chinezărie infectată și l-am montat în baie lângă duș și am tot timpul cu două grade în plus în baie.(…) Cei mai bine cheltuiți bani de când m-am mutat la casă. Costă foarte puțin, singura mea frică e să nu ia foc, pentru că e o chinezărie, dar încălzește obiectele, nu aerul”, povestea Dani Oțil.

Lucrurile s-au mai schimbat de când Gabriela Prisăcariu s-a mutat la el. Au făcut câteva modificări prin casă, au mai modernizat camerele, după cum și-a dorit și ea. Aveau nevoie și de un dressing generos, căci și ea are o garderobă bogată.

Cei doi locuiesc într-o casă mare, spațioasă în care e suficient loc și pentru bebelușul lor care e pe drum. Sigur una dintre camere va fi pentru fetița sau băiețelul care e pe drum. Gabriela Prisăcariu e în luna a patra de sarcină.

Familia se mărește! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți anul acesta

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți pentru prima oară. Prezentatorul de la Antena 1 a publicat prima imagine cu iubita lui însărcinată, alături de care a scris un mesaj special.

„Pentu toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule… Pentru toți… hai ca am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil. Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede”, a scris Dani Oțil pe contul de socializare, unde a și atașat o imagine cu iubita lui.

Cei doi nu sunt momentan căsătoriți. Dani Oțil i-a dat inelul iubitei, însă au amânat căsătoria din cauza pandemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *