Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lucian Viziru n-a mai venit în România de patru ani. E în Germania și duce dorul actoriei: „Mi-e dor de un studio de înregistrări”

Lucian Viziru, soția și băiețelul lor locuiesc în Germania de aproximativ șapte ani. Nu mai este actor, are o nouă profesie de care e mulțumit. Acum a dezvăluit că duce dorul României, dar și actoriei.

Lucian Viziru a făcut furori în urmă cu ani de zile în telenovelele românești. A renunțat la actorie, dar și la traiul în România și s-a mutat în Germania, cu chirie. E fericit acolo alături de soție și de băiețelul lor. Din păcate, din cauza pandemiei nu și-a mai putut face meseria. E antrenor de tenis, iar măsurile de acolo sunt mai dure decât în România.

„Profesez în continuare ca antrenor ATP, dar din păcate, în această perioadă, sălile de tenis sunt închise. Afară este permis, dar sunt doar 6 grade deocamdată. (…) În landul nostru, sunt destul de dure. Nu este deschis nimic, cu excepţia magazinelor esenţiale (farmacii, supermarket, benzinării, bănci). Teoretic, nu ai voie să ieşi din casă decât cu un motiv întemeiat. Mers la serviciu, spital, alergat sau şi plimbat câinele etc. La ora 20:00 se dă stingerea. Masca este obligatorie în toate spaţiile închise, iar în exterior doar acolo unde nu se poate păstra distanţarea socială de 1,5 m (pieţe, parcuri etc). Întâlnirile sunt limitate la o singură persoană din afara familiei.”, a declarat fostul actor pentru okmagazine.ro.

Lucian Viziru duce dorul României și actoriei

În prezent, el se concentrează asupra familiei sale. De patru ani nu a mai fost în România, dar speră să revină chiar anul acesta. Duce dorul și studioului de înregistrări.

„Mi-e dor, cum să nu îmi fie, dar în august, dacă ne ajută Dumnezeu, venim în România. (…) Sincer? Mi-e dor să mă joc de-a actoria, mi-e dor de un studio de înregistrări, dar mi se face dor doar dacă mă întrebi, pentru că, de curând, am văzut că pot avea aproape aceeaşi satisfacţie şi în mediul online pe TikTok sau YouTube (Familia Viziru sau Lucian Viziru oficial), unde postez zilnic. Asta şi datorită faptului că momentan nu pot munci din cauza pandemiei.”, a povestit el pentru aceeași sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *