Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 3 aprilie 2021. Leii își fac prieteni noi

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu sunt sociabili și își lărgesc cercul de prieteni.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Soarele, care se află în zodia Berbec, face un aspect de susținere cu Nodul Nord din Gemeni, context care va ajuta nativii să-și clarifice niște situații, să vadă lucrurile puțin mai limpede decât au făcut-o până acum. Vor avea idei bune de afirmare, idei care să-i apropie de un obiectiv profesional, însă cu adevărat acest context se va contura la adevărata valoare și nativii vor lua decizii după ce Mercur va intra în zodia lor, adică începând de mâine.

Horoscop Taur

Cu cât se vor frământa mai mult, cu atât s-ar putea ca cei născuți în zodia Taur să găsească soluții mai bune de îmbunătățire a veniturilor. Este posibil ca astăzi să fie frământați și de faptul că nu pot învăța cum și-ar dori, nu au condițiile necesare pentru a studia ceva ce le-ar putea aduce bani. Pe de altă parte, sunt mult mai dispuși să schimbe ceva, să se elibereze de ceva din trecut care le face rău, să vindece o rană care-i face să bată pasul pe loc.

Horoscop Gemeni

Gemenii dau dovadă de mult curaj în a spune lucrurilor pe nume. Nativii se exprimă cu multă îndrăzneală și nu acceptă compromisuri. Sunt stimulați să caute adevărul și să se afirme. Mulți nativi își pot pune niște idei în practică legate de un proiect, își pot face planuri de viitor pornind de la noi premise. Posibile preocupări, chiar nemulțumiri, legate de buget, investiții, finanțări.

Horoscop Rac

Nativii Rac au mai mult curaj când vine vorba despre sectorul profesional. Pot avea discuții în legătură cu direcția profesională pe care vor să meargă și-și pot expune temerile. S-ar putea ca unele frici legate de carieră să se mai evapore, mai ales că și Mercur îi va ajuta începând de mâine să vadă mult mai clar o situație profesională. Către seară sunt momente favorabile reapropierii de partenerul de viață.

Horoscop Leu

Cu ajutorul prietenilor poți ajunge să-ți dai seama de multe situații de viață, poți avea ocazia unor conștientizări importante. Poate realizezi ce vrei, de fapt, să studiezi pe mai departe, poate realizezi care este direcția în care vrei să te dezvolți mai mult. Leii sunt foarte comunicativi și-și

pot extinde grupul de prieteni. Își fac planuri de viitor și discută pe tema unor proiecte importante, reușind să-și extindă viziunea. Horoscopul de azi le recomandă echilibru între distracție și odihnă.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară simt nevoia de afecțiune, de a fi mai aproape de persoana iubită sau de copii. Activitățile distractive, deși slabe în ofertă, pot aduce mai multă motivație unor nativi. Pe de altă parte, frământările legate de carieră se pot accentua acum, dar pot stimula Fecioarele să găsească idei și soluții pentru a-și atinge niște obiective.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțe, contextul astrologic al zilei este unul destul de avantajos, mai ales pentru acei nativi care nu au știut până acum în ce direcție să conducă o relație. Pot fi mult mai deciși în legătură cu viitorul lor alături de partenerul de viață. Chiar și unele relații profesionale pot acum să fie încadrate într-o anumită categorie. Pe de altă parte, se întrevăd preocupări legate de locuință și o mai mare vulnerabilitate emoțională.

Horoscop Scorpion

Deși este sâmbătă, energia multor nativi Scorpion se canalizează către muncă, dar nu neapărat către munca fizică, ci către cea intelectuală. Vor avea dispoziție spre a învăța ceva, spre a vorbi, a analiza și a gândi. Cel mai probabil, le vor veni acum ideile și soluțiile necesare despre cum să-ți eficientizeze munca sau vor lua o decizie legată de schimbarea locului de muncă. Sunt hotărâți să treacă peste niște frici, dependențe, vicii și pot găsi remediul necesar unei vindecări.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii îndrăgostiți pot fi astăzi mai îndrăzneți și pot veni cu oferte, pot cuceri cu mai mult curaj. Pe de altă parte, cei care se află la începutul unei povești de iubire pot profita de contextul astrologic al zilei pentru a discuta și a pune bazele unei relații serioase. Din punct de vedere financiar pot să apară unele nemulțumiri, dar ușor de trecut.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă de rezolvarea unor situații ce țin de casă, familie. Posibile discuții cu cei dragi legate de reguli, sarcini sau bunuri patrimoniale. Totodată, prind elan și vorbesc despre sarcinile profesionale sau despre ceea ce-și doresc să realizeze în cariera lor. Luna le traversează zodia și le induce o notă de seriozitate în raport cu exteriorul, dar și o notă de blândețe în raport cu cei apropiați.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsător sunt foarte comunicativi astăzi și reușesc să se apropie cu pași repezi de persoana pe care-și doresc să o cucerească și chiar pot începe o nouă relație acum. De fapt, este un aspect conturat de ceva vreme încoace. Pe de altă parte, este o zi favorabilă discuțiilor cu și despre copii. Dacă sunt părinți pot ajunge la o înțelegere și apropiere cu cei mici, iar dacă nu sunt părinți pot discuta cu partenerul despre acest statut și-și pot face planuri de viitor.

Horoscop Pești

Nativii din zodia Pești s-ar putea să scoată niște bani din buzunar pentru familie sau pentru a face niște modificări în locuință. Pe de altă parte, contextul astrologic al zilei le aduce mai multă încredere în propria persoană și o stimă de sine crescută, posibil și în urma unor laude primite de la cei apropiați sufletului lor. Horoscopul zilei de 3 aprilie le poate aduce discuții interesante cu prietenii și chiar ieșiri, plimbări cu cei din anturaj.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *