Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Regina Purcari”, Aliona Bostan, anunță primăvara dintr-un Rolls Dawn

Aliona Bostan, soția milionarului care a ridicat afacerea cu rafinatele vinuri de peste Prut, a bifat încă o apariție spectaculoasă. Regina “Purcari” a „răvășit” străzile din Capitală la volanul unui superb Rolls Royce Dawn, din care a anunțat, practic, venirea primăverii, având în vedere că geamul din stânga-față a fost permanent deschis. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite.

Când iese în public, Regina “Purcari” nu poate trece neobservată. Soția milionarului Victor Bostan impresionează prin eleganță și stil, dar și cu bolizii de lux pe care îi conduce. Rolls Royce este, clar, marca ei preferată. Dacă înainte de Crăciun s-a dus la mall Băneasa cu un Cullinan de 400.000 de euro, acum a optat pentru un model Dawn, decapotabil, de aproape 350.000 de euro.

Regina “Purcari”, cu geamul deschis în trafic. Se simte, deja, miros de primăvară

Îmbrăcată lejer, dar, în același timp, cu bun gust, Regina “Purcari” a preferat să anunțe sosirea primăverii, care a întârziat, ce-i drept, câteva săptămâni, de la volanul suberbului Rolls-Royce Dawn în care CANCAN.RO a întâlnit-o zilele trecute. Tragem această concluzie ținând cont de faptul că tot timpul a stat cu geamul din stânga ei deschis, spre deosebire de alți șoferi, „colegi” în trafic.

Soția milionarului care a pus bazele afacerii cu celebrele vinuri de peste Prut a început, deja, să simtă mirosul de primăvară în aer. Și dacă e să avem în vedere atitudinea ei, frigul e, deja, istorie.

Demonstrația tocmai a făcut-o, recent, pe străzile din Capitală, când a circulat cu geamul deschis la volanul bolidului cu care a atras toate privirile și cu care a făcut invidioși, cu siguranță, o mare parte dintre șoferi. (VEZI ȘI: DISCRETUL MILIONAR ROMÂN A REAPĂRUT ÎN CAPITALĂ CU UN ROLLS ROYCE CULLINAN)

Aliona Bostan a anunțat primăvara dintr-un Royce Rolls Dawn

Pasiunea pentru vin l-a ajutat pe Victor Bostan să ridice un imperiu

Victor Bostan s-a specializat în domeniul vinului încă din perioada școlii. Practica și-a început-o ca oenolog la o vinărie într-un oraș din apropierea satului natal, Cărpineni, din Republica Moldova. Pasiunea pentru vin i-a fost insuflată de părinți și bunici, apreciați la nivel local pentru calitatea băturilor produse din plantațiile de vie.

Cred că pot spune că sunt un om fericit, care a reuşit să transforme un hobby – pentru că vinul este un hobby – într-o afacere care a ajuns deja la o valoare mare, la recunoaştere internaţională. Cred că este o descriere scurtă şi adevărată”, spunea Victor Bostan, CEO al Grupului Purcari, care deţine cramele Purcari şi Bostavan din Republica Moldova, precum şi Crama Ceptura din România. (NU RATA: ”REGELE” ȘI-A SCOS ”REGINA” ÎN ORAȘ CU ROLLS-ROYCE-UL DE 200.000 €)

Afacerist priceput, Victor Bostan a știut să exploateze succesul și popularitatea Grupului Purcari și în scop turistic. Așa că a construit un complex (situat în sud – vestul Republicii Moldova, pe malul râului Nistru, la 120 de kilometri de Chişinău), pe care l-a denumit “chateau în stil francez”. Acolo, cei interesați își pot lua o cameră pentru cazare, după care să descopere tradițiile vinurilor legendare Purcari.

Bostan culege laurii succesului
Victor Bostan, un afacerist de succes

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *